reklama

Tódovej "followeri"

Byť na mieste Moniky Tódovej, tak mám tých vyhrážok už naozaj po krk. Presne po ten, ktorý by jej po novom niekto rád rozrezal.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

"Teraz je málo svedkov, vonku je skoro tma, ideálny čas rozrezať ti gágor nožom." píše novinárke anonymný Lojzo. To naozaj neznie ako uznanie za dobre vykonávanú prácu. Monika ju očividne vykonáva až príliš dobre.

Prečítať si takýto anonym tesne pred skúškou zo žurnalistických žánrov nie je veľmi motivujúce. Človek sa potom zamyslí, či naozaj chce pracovať v oblasti, kde namiesto pochvaly dostáva pravidelnú dávku vyhrážok a urážok. 

Práca novinára v dnešnej dobe očividne prináša nielen sledovateľov na Instagrame, ale najmä neželaných sledovateľov na každom kroku, ktorých v reálnom živote nedokážeš "zablokovať" jedným tlačítkom. Myslím si, že novinári ako Monika Tódová, Adam Valček, Zuzana Hanzelová ale aj mnohí ďalší si zaslúžia náš obdiv, úctu a najmä ochranu pred ľuďmi typu Lojzo, Marián či Zoltán. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je mi z toho zle. Ale do skúšky na to snáď zabudnem. Ako väčšina Slovenska. Až kým Monike alebo inému investigatívcovi nepribudne ďalší "follower".

Anonymná vyhrážka Monike Tódovej
Anonymná vyhrážka Monike Tódovej (zdroj: instagram)
Silvia Smolková

Silvia Smolková

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Som študentkou FMK UCM, odbor masmediálna komunikácia. Venujem sa sociálnym sieťam a online marketingu. :) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu