reklama

Opakujúca sa história

Opúšťam históriu a začínam s prítomnosťou. Sú to moje prvé kroky k väčšej slobode . Sústrediť sa na veci ktoré objavujem a spoznávam sám .

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Pozerám dokumenty a všetko sa odohráva na základe nejakej histórie ktorú nám dookola televízia opakuje akokeby sme sa k tomu stále mali vracať . Nenapredovat len zostávať na jednom mieste .

 

História toho či iného. 

 

Ak je niečo nové je to pre nás na začiatku nepochopiteľné potrebujeme viac času na to aby sme overili všetky tie nezdravé presvedčenia .

 

Spirituálny ľudia vravia byt v prítomnosti rozhodovat sa nie na základe prežitej skutočnosti a vonkajších podnetov ale na základe vlastnej intuície ktorú mame poväčšine zahrabanú pod tou kopou vonkajších sprostredkovaných presvedčení .

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

Sme úžasný aký sme a nepotrebujeme potvrdenie od inštitúcie rodiny či priateľov ze sme dobrý .

 

Počúvajme náš vnútorný hlas každý deň viac a viac a viac sa priblížime k tomu co naozaj chceme čo sa nám páči a čo nás úprimne zaujíma . Robme veci z ktorých mame radosť. 

 

Veľké zmeny nastávajú každým okamžikom . 

Juraj Sipkovsky

Juraj Sipkovsky

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Robím len veci ktoré mi v mojom zivote robia radosťEšte jedna vec , mám problémy z dysortografiou.FB https://www.facebook.com/Jednoro%C5%BEec-Galaktick%C3%BD-443042459238931/http://kralyurai.wixsite.com/modernalchemy Zoznam autorových rubrík:  Cesta emočnej slobodyNezaradenéPríčiny strachu

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu