reklama

Prečo nemáme podporu ?

Máte vôbec nejakú podporu ? Ako podporujete samých seba ? Viete poprosiť o podporu svoje okolie ? Je to tažké ? Naozaj musíme všetko riešiť sami? Vzájomná podpora je kľúč ku šťastiu .

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Podpora . Čo to slovo pre vás znamená ?

Pre mňa je to základ môjho tvorenia . Uvedomujem si to až teraz keď ku mne prichádzajú klienti na konzultácie . Majú rôzne problémy fyzicke či psychosomatické problémy . V čom majú moji klienti spoločného menovateľa je to ze ich nikto nepodporuje popripade podporu odmietajú . 
Chýba im podpora od partnera , rodiny , okolia a spolupracovníkov . 

Táto (ne)podpora sa začala prezliekať do depresie , prejedanie sa , konzumácie alkoholu a omamných látok . Je to podobne ako keď mate kvety buď doma alebo v záhrade . Keď sa nepolievajú začnú veľmi skoro schnutia a nakoniec zahynú . My sme tiež ako kvety niektoré majú silnejší korienok niektoré menej na tom však nezáleží ak nemáme podporu vnútorne odumierame a hynieme .

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pod týmto dlhotrvajúcim vplyvom z nás zostávajú len fyzické schránky ktoré ráno vstanú najedia sa idú do práce s práce domov nákup a večer TV .

Fungujeme ako automatické pracky na 4 programy . 


Pamätáte sa aké to bolo keď ste mali podporu vo vašom osobnom alebo pracovnom projekte , keď ste boli zaľúbený ? To bola krása .Bolo všetko na svete možné . 
Tak keď ešte stále mate chuť a energiu poďme si spoločne pozmeniť program automatickej práčky na nás osobný len ten nás program alebo tý ešte kreatívnejší ďalšie a ďalšie programy .

 Každý z nás ma individuálne požiadavky na seba aj okolie . Skúsme vyjadriť sami sebe aj okoliu čo nám robí radosť čo naozaj chceme v živote zažívať a objavovať . Skúsme to aspoň na jeden deň . Keď to pôjde skúsme další. Postupne zistíme že mame viac krajších a veselsích dní ako tých automatických .

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Poproste svojho partnera partnerku priateľov o podporu . Vysvetlite im aká je vaša predstava a skúste to . Začiatky môžu byt rozpačité ale stojí to za to verte mi . 

Juraj Sipkovsky

Juraj Sipkovsky

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Robím len veci ktoré mi v mojom zivote robia radosťEšte jedna vec , mám problémy z dysortografiou.FB https://www.facebook.com/Jednoro%C5%BEec-Galaktick%C3%BD-443042459238931/http://kralyurai.wixsite.com/modernalchemy Zoznam autorových rubrík:  Cesta emočnej slobodyNezaradenéPríčiny strachu

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu