reklama

Cenzúra prostriedok šikany blogera

Blog Bol či nebol básnik Válek ... mal za 4. h. (07 h. - 11h. ) čítaní 841x. Potom za rovnaký čas (11 - 15.h.) 183x . ..

Písmo: A- | A+
Diskusia  (58)

Môj článok mal presne určený čas na  uverejnenie dnes o 0.38 nočnej hodiny. Ale  skoro ráno som zistil, že pre manipuláciu v systéme nebol zverejnený na blog(e).sme.sk. Čo ma nemilo prekvapilo, keď bol v systéme zablokovaný a zmenený do  nefunkčnej podoby   „konceptu“, bez uvedenia času zverejniť!. Takže som potom okamžite "koncept" blogu zmenil na funkčný blog a ho zverejnil.  

Ale to isté sa mi už stalo po druhýkrát v pomerne  krátkom čase Na čo som vtedy nereagoval kvôli snahe zasa nevyvolávať konflikt s administrátorom. Inak v tejto súvislosti trvalo platí to, že všetky moje blogy zverejňujem vždy po polnoci, približne okolo 0.30 hodiny. Preto len výnimočne sa stalo (možno dva razy) za čas blogovania, že  som zverejnil článok  hneď po napísaní.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Môj článok o básnikovi a ministrovi Váľkovi mal hneď od zverejnenia prudký vzlet, keď sa dve hodiny dosiahol čítanosť vyše 400 – krát. Vzápätí sa dostal najskôr do tabuľky "osmičky"a potom  na jej druhé či až 1. miesto „dnes najčítanejšie blogy“. Ako rýchlo však vyletel, tak rýchlo aj spadol. Takže o 15.01 hod. zletel na tretie miesto v „osmičke“. Ide o doslovnú absurditu v počtoch hodnotiaceho systému.

Môžem potvrdiť, že ešte som sa nestretol s toľkým nesúladom až chaosom v číslach čítania tohto môjho blogu v rámci jednotlivých stĺpkoch ponuky a hodnotenia, aké boli dnes. V nich sa pri kliknutí na ktorýkoľvek zo súborov tabuliek neraz podstatne znižovali počty čítaní blogu o Válkovi. Pripravím o tom (aj o inom)  konkrétny rozbor kritických poznatkov pri mojich zverejnených článkoch, a budem to publikovať. Mrzí ma však, ak ma takto neproduktívne pán administrátor zamestnáva..     

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Bilancia cenzúry - dnes o 11 hod. (teda za štyri hodiny od zverejnenia blogu "Bol či nebol básnik Válek slušným komunistom?") mal tento blog až 861 - krát čítaní. Ale potom za 9 hodín + 31 minút (o 20.31 h.) nastal neuveriteľný zvrat a úpadok blogu. Keď činil jeho nereálny nárast len o 376 - krát viacej (celkový počet čítaní je doposiaľ - 1 237 - krát). Čo len potvrdzuje manipuláciu a cenzúru blogu.

 

 

Jozef Sitko

Jozef Sitko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  322
  •  | 
  • Páči sa:  6 308x

Mgr. Jozef Sitko (*1935), v rokoch 1968 - 1971 komentátor denníka Smena a zástupca šéfredaktora týždenníka Expres. Z oboch redakcií ho komunisti vyhodili. Až do roku 1989 mal dištanc - zákaz čokoľvek publikovať.Následne založil prvý nezávislý týždenník Slobodný piatok, bol jeho šéfredaktorom. Bol tiež riaditeľom tlačového odboru a poradcom prezidenta M. Kováča. Potom založil Nadáciu Slovak Gold a štrnásť rokov ju viedol.Napísal šesť kníh. Jeho nový titul: Vedieť odísť.V roku 1991 získal hlavnú novinársku cenu Slovenského literárneho fondu a v roku 2000 mu prezident Schuster udelil za celoživotnú publikačnú činnosť štátne vyznamenanie Pribinov kríž III. triedy. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu