reklama

Myslel som si,že budem spokojný !

Ale po voľbách som aspoň polovične spokojný.Nie všetko ide naraz.Niektoré veci sa musia prediskutovať aj v krčmičke.alebo aspoň na záhrade pri výsadbe kvetín.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Keď sme vyrazili z Bratislavy vyzeralo to,že bude pekné počasie.Už za Zóhorom to vyzeralo ako pred búrkou a za Malackami bolo zase pekne slnečno.Na chalupe nebolo ani nohy.Ani sused nebolo doma a ten je vždy doma.Tak a teraz sa pustite do práce.Ledva som zakúril a už mňa oziabalo.Tak sme si uvarili aspoň čaj a bolo preč, aj hodina.Najväčšiu radosť mal pes.Ten sa dal na putovanie po dedina a ja za ním.Že vraj napustíme vodu do nádrže,ale aj to sme nechali na budúce.Vtedy už bude aj teplo a tak budeme mať lepšiu náladu.Takto sme diskutovali pri kachliach a čas letel.Vyložili sme z auta starú vaňu, ktorá sa nám zíde v lete.No a po obede prišiel aj sused.Kde že si bol tak dlho, však za chvíľu ideme domov.No a ,tak nám všetko povedal.Čo sme to len na tej chalupe mali urobiť ? No neurobili sme nič.ešte že sme vyložili tú vaňu. No a já som vám chcel povedať niečo o budúcnosti.Viete .že nič pekné mňa teraz nenapadá.Mám úplne všetko jasné.Až moc!! Ale predsa len niečo napíšem! Od dnes budem všetko písať čo si myslím a nebudem písať o veciach ktoré nikoho nepobavia.Takto som uvažoval v sobotu,ale v stredu a štvrtok sme skúsili aj prespať. Pokosil som starý rákos aj trávu,pohrabal ruže a nasekal drevo.Viac sme s kamarátom neurobili.Celý štvrtok pršalo a tak sme aj išli po obede domov.Ešte že som spravil tie komínové dvierka.Nabudúce si už aj v piecke zakúrime.Máme psíka-fenku Bígla pol ročnú asi ho dáme z domu.Nevládzem ho venčiť,lebo on by chcel byť stále v prírode.Ešte sa ozvem či pôjde z domu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Robert Škerko

Robert Škerko

Robert Škerko

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Údajne som veselý, optimistický dedko.Na dôchodku som už dlhší čas,ale ako dôchodca sa cítim až teraz,keď som už naozaj prestal pracovať.Moja láska k prírode,turistike,či už pešej či motorizovanej vypĺňala môj volný čas.Rád hubárčim. Snažím sa aj fotografovať a potom rád tieto fotografie komentujem. Snažím sa zážitky z ciest a zo života vyrozprávať, ale skúsim niečo napísať a za prípadné chyby sa ospravedlňujem. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu