reklama

Záhorácka karta

Tak už ma to skutočne dožralo. Kdekdo vyťahuje takú či onakú kartu. Operuje sa tu maďarskou kartou, cigánskou kartou, ale čo naša - záhorácka karta. To skutočne nikto nevidí naše iredentistické samoautonómne snahy ?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (62)

Roky budované svojprávne lokálpatriotistické podvedomie zostáva stále nepovšimnuté slovenskou politickou elitou. Mediálne nepovšimnuté vyhlásenie záhoráckého královstva či snahy o vytvorenie Spojených záhoráckych emirátov sú už na zlosť. A tak som sa rozhodol, že odteraz blogujem len záhorácky. Pre tých, ktorým bude vadiť kde tu uletené "i" a "y" odkazujem len jedno - u nás sú si všetci rovní ako ľudia (samozrejme záhoráci) tak aj písmená.A tu je naša (teda zatiaľ len moja, ale určite sa pripojí celé záhorie)preambula novej záhoráckej ústavy:My národ záhorácky, pamatujúc na dedictvo našich otcú a dúhoročné skúsenosci z bitek o vlastný rypák, v poňatí duchovného dedictva Macejka z Mauacek a odkazu skalických trdelníku, vychádzajúc z normálneho práva silnejšího na určení gdo sme, teda mi obyvatelé nášho krásneho Záhorá sme sa uznésli na tejto ústavje kerá búde puacit oterazaž navječné vjeky než sa Morava a Rudava hore tokma obráca....Ostatňí text sem odstráňiu protože je iba pro záhorákú a tento blog čítajú aj ostatné iredentistické etňika keré by to mohli opajctnút.A fčil sem zvjedavý co s tým urobjá politici, ale hlavňe sem zvjedavý jakú farbu bude mjet tá karta co na nás vytáhnu. Ale v zásadze to je jedno lebo ked sa my nasereme uškrcíme kohútky na zásobňíkoch plynu a ropy co tu máme a to bude inačí frmol.

Róbert Sláma

Róbert Sláma

Bloger 
  • Počet článkov:  31
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nadsenec v mobilnych technologiach. Po pekle stravenom v J2ME si spokojne uzivam vyhody Android-u Zoznam autorových rubrík:  Mobilna javazahorackeSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu