reklama

19.10.2018 - Deň boja proti rakovine prsníkov a olivový olej

Pred rokom som napísal blog o dni 19.10. ako o celosvetovom dni boja proti rakovine prsníkov. Smutné ,že v SR sa tomuto dňu nič výrazne nepripisuje aj keď sa jedná o celosvetový deň ....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Dokonca, ak si zadáte do vyhľadávača tento deň, nič Vám nepripomenie, že tento deň je CELOSVETOVÝM DŇOM BOJA PROTI RAKOVINE PRSNÍKOV. A mesiac Október je mesiacom osvety boja proti tejto zákernej chorobe. 

Pritom vo svete je toto veľmi dôležitý dátum. Momentálne v boji proti tejto chorobe natocila videoklip aj najlepšia svetová tenistka histórie, Serena Williams, v ktorom pripomína boj proti tejto chorobe. Vystupuje v kampani zameranej na pravidelnú kontrolu prsníkov. Bohužial v SR ani zmienka , smutné.Táto pieseň " I touch myself" bola napísaná speváčkou Divynils Chrissy Amphlett, ktorá zomrela na chorobu rakoviny prsníkov v roku 2013 vo veku 53 rokov. Video je vo svete veľmi virálne šírené a len niekoľko hodín po uvedení malo milióny zhliadnutí ( čo tak naše denniky? namiesto donekonečna omielanej politiky ? )

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Klip si môžete pozrieť : 

Ja som sa snažil vo svojom bloku trochu poodhaliť ako možno znížiť možnosť vzniku rakoviny prsníkov aj pomocou pravidelného užívania kvalitného Extra panenského oleja. Množstvo ľudí na Slovensku nevie o takýchto možnostiach a preto , čo ak jednému by to pomohlo , je to fajn. Na túto temu bolo v zahraničí uskutočnených viacero výskumov a je možné tieto výsledky dohľadať. 

Viac info v priloženom linku, kde je môj pôvodný blog.

 slavikpeter.blog.sme.sk/c/466648/19-10-2017-den-boja-proti-rakovine-prsnikov-a-extra-panensky-olivovy-olej.html

Hasta luego amigos ,

Peter Slavik

Peter Slavik

Bloger 
  • Počet článkov:  33
  •  | 
  • Páči sa:  10x

Rád spoznávam krajinu zo sedla MTBiku a zároveň som veľkým fanúšikom španielskej Andalúzie, najkvalitnejších olivových olejov z Andalúzie , ktoré dovážame aj na Slovensko.Riadim sa citátom:Lepšie je skúsiť sa nejakou cestou vydať a prinajhoršom sa vrátiť. Než aby sme po zbytok života ľutovali, že sme to neskúsili a snívali rozprávky o tom, čo by mohlo byť .. KEBY... Me gusta Andalucía ... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu