reklama

„Chlapi, môžem na slovíčko?“

-„Pán hlavný! Haló! Šéfe, môžeme ešte dve pivká poprosiť?“-„Jasné, budú to desiatky ako tie posledné?“-„Áno, áno, dík.“Obsluha odišla k baru.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

-„No, aby som sa vrátil k téme: Ti vravím že to musí ísť, je to také ľahké.“
-„Ale kdeže! Si počul Jura čo vravel na porade, nie?!“
-„Juro figu vie! Keď sa my dvaja to toho pustíme, o 2 týždne nebudeme mať čo robiť, uvidíš.“
Takto sa debata uberala ďalej. Výmena názorov, múdrostí s pivom pribúdalo, sedeli sme si v kúte baru a preberali robotu ako obyčajne. Kúsok ďalej, pri bare sedela partia ktorá mala poradu o pár hodín dlhšie ako my a spievala Internacionálu. Jeden chlapík, no ako by som ho..., vyzeral že ťahá už tretiu šichtu a vysedával na podobných poradách. Išiel okolo a škoda že si nás dvoch všimol...
-„Chapi, môžem na slovíško?“ – vraví s pohárom červeného vína v ruke.
-„Ale hej, aj tak sme nič dôležite nepreberali. Čo by si rád? Pripáliť? Či sa chceš ponúknuť arašidmi?“
-„Chapi, vyzeráte ako fajn chapi, môžem na slovíško, (hk!)?“.
-„Hej, ti vravím že môžeš, sadaj!“
-„Chapi, vážne, ale isto, ja vidím keď je niechto seriózny.“ „Počujte chapi, ja som vám dnes ako sviňa, sorry.“ „Isto si môžem sssadnúť?“ „Počujte, vám to môžem povedať (hk!), dnes mi zomrela andulka.“ „Taká, tá zelená, malá.“  „Nor-normálne som ráno išiel do izby, bola ešte tma a ona behala po zemi.“ „Chapi, ale vážne, sa smejte, ona mi normálne tachto (ukazoval na krk a vlasy), takto ma tu ďopkala poza uši a vo vlasoch, ja som si s ňou rozumel viac ako s ľudmi, isto!“.
Chlapík už sedel za stolom, automaticky sa ponúkol našou cigaretou, arašidmi, skrátka, boli sme radi že ho tam máme. Pokračoval:
„Vojdem do izby, ona behá po zemi, CHAPI (!), len tak zaprašťali kosti keď som ju pristúpil.“ „Ešte som musel zobrať vzduchovku a dvoma ranami ju...., aby netrpela, (hk!), chapi, isto (!), nehneváte sa že vás tu takto obťažujem?“ „Keď ja som ju mal tak rád.“ „Ešte aj stará mi povedala som pííííp, keď som reval.“ „Ozaj, ja som Tono“ - podával ruku Vladovi a potom aj mne. „A chapi, chcem ísť preč z tejto republiky.“ „Vlado, keď vystúpim v Ríme, prežijem?“. „No povedz, keď pojdem do Talianska, vystúpim z lietadla, prežijem?“

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No, z našej porady sme boli zrazu na kare a v agentúre na prežitie v Taliansku v jednom. Už sme nemali najmenšiu šancu sa ho za zbaviť. Dopili sme tie dve pivká a museli sme sa ponáhľať domov.

Michal Šmilňák

Michal Šmilňák

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som za každú srandu... Zoznam autorových rubrík:  ZábavaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu