reklama

Kam letíš? To je jedno, veď Európa je malá.

Pri odchode z USA som zažil celkom vtipnú historku a tak sa chcem s ňou podeliť. Jeden z mojich amerických kolegov sa „zaláskoval“ do jednej ruskej študentky a tak po jej odchode sa rozhodol, že ju pôjde navštíviť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Keďže ako mi sám povedal nerád cestuje, výlet do ďalekého Ruska si naplánoval už z najbližšieho letiska. Tým je Pellston v štáte Michigan. Takže môj americký kamarát prišiel do cestovnej agentúry a oznámil, že jeho priateľka býva niekoľko kilometrov za Moskvou a že či by mu mohli zarezervovať letenku. O tom, že on nemá šajnu ako vyzerá Európa som vedel, ale že ani v cestovnej agentúre, ktorá sa zaoberá predajom leteniek, sa nenájde nikto súci, som nevedel. A tak prišiel môj americký priateľ za mnou s tým, že bude letieť z Pellstonu do Detroitu. Odtiaľ si to namieri do Amsterdamu, odkiaľ poletí do východnej Európy - Prahy. A z Prahy do Moskvy je to ozaj len kúsok a tak ho príde na letisko vyzdvihnúť jeho nová láska. Veď aby to nemala ďaleko, tak nemusí ísť pre neho do západnej Európy :)
Osobne nechápem nad čím uvažovali. Keď vedeli, že chcú letieť do Moskvy, tak mali kúpiť letenku priamo do Moskvy. Asi boli už všetky na daný termín vypredané a tak (ako sa dozvedel v cestovke) ten kúsok už vydrží.

Na jeho šťastie letenku mal iba zarezervovanú a ešte za ňu nezaplatil. Oznámil som mu, že cesta medzi Prahou a Moskvou trvá 5 hodín lietadlom a tak ani netuším, koľko by to bolo, keby pre neho mala ísť na aute :) Neviem ako to celé dopadlo, keďže som už išiel domov, ale snáď dobre a jeho nová letenka bude mať cieľové letisko bližšie k jeho ruskej láske.


Ondrej Sokol

Ondrej Sokol

Bloger 
  • Počet článkov:  33
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ani neviem, čo napísať. Snáď len, že ma bavia nové technológie, ale zároveň si rád pozriem aj nejaké pamiatky. Videl som, čo som vidieť chcel a tak snáď už zostanem doma na Slovensku, lebo všade dobre - doma naj. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu