reklama

Supy nad Bratislavou sa už zlietajú

Pravica na čele s Procházkom verejne potupila kandidátku na primátorku Kratochvílovú. Kandidatúru stiahli bez jej vedomia, na tlačovku ju nepozvali. To všetko napriek tomu, že jej Rado sľúbil, že to dobojujú dokonca.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (26)

Zástupcovia strán Sieť, SDKÚ-DS, Most-híd dnes oznámili že sťahujú kandidátku Tatianu Kratochvílovú a Radoslav Prochádzka nezabudol upozorniť že všetkým odkazuje, že je to dáma na úrovni a žiadna teta ako už o nej stihli niektorí poznamenať. Táto dáma či skôr pešiak v rukách pravice skončila svoju krátku anabázu veľkým ponížením. Tatiana Kratochvílová o tomto zámere nevedela, ešte večer pred tlačovou konferenciou jej Prochádzka sľúbil že ju nestiahne a dobojujú to spolu do konca. Na otázku prečo nie je na tlačovke pani Kratochvílová, oznámil Procházka, že „som tu ja.“ Ako hovorím, pešiak v rukách pravice.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dnes podľa jej kolegov toto poníženie znášala len veľmi ťažko a novinári sa jej márne snažili dovolať. Jej syn na facebooku vyhlásil že mama o tejto tlačovke ani nevedela a pravica sa posr.la.

http://www.topky.sk/cl/10/1434025/Predvolebny-skandal--pravica-nahle-otocila--Kratochvilovej-syn-Prochazkovi--pos--li-sa

Strana SAS sa tlačovky nezúčastnila a údajne rokuje o podpore Iva Nesrovnala. Kňažkovi medzitým stihla už podporu vyjadriť aj strana NOVA.V deň výročia vzniku ČSR sa takmer celá pravica v Bratislave rozhodla podporiť človeka, ktorý ako Mečiarova pravá ruka tento štát pomáhal rozkladať.

Ivo Nesrovnal na svojej tlačovke vyhlásil, že sa v žiadnom prípade nevzdá a starú pravicu, ktorá sa už zlieta ako supy nad korisťou, chce poraziť. Podľa jeho slov Kňažko bol asi v jeho veku keď na tribúne požadoval generačnú výmenu v politike a teraz teda prišiel rad aj na neho. Priznal, že od Kňažkovho tímu ponuku dostal, nechcel ju však konkretizovať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

5 pravicových strán svorne podporuje Milana Kňažka, ktorý sľubuje, že bude rázny primátor bez politických vplyvov. Toto spojenie ukazuje čo si o svojich voličoch pravicové strany naozaj myslia. Môžete voliť koho chcete, ak to bude Milan Kňažko. Nestarajte sa o pozadie, my si to tam pekne podelíme. 

Anetta Spencer

Anetta Spencer

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nemám rada, ak sa ľudia ľahko vzdávajú. Ja nikdy. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu