reklama

Nobelova cena

Tá za mier.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (24)

Získal ju Júnus z Bangladéža. Otvoril množstvo vidieckých bánk .

Žena s rodinou, o ktorej som písal sa skoro stala mediálnou hviezdou. ( Môj článok je už neaktuálny, detí má už sedem ). Bola hviezdou Reflexu na Markíze, alebo Extra na STV. Info mám od kolegov a nie je presné.

Dokument o deťoch v Bukurešti, čo žijú v metre som videl pred dvoma rokmi + - . Scény z filmu nemôžem vyhnať zo svojej hlavy. A verte, že by som chcel.

Včera som musel odísť od televízora. Ukazovali krátky dokument o slumoch v Nairobi, či kde. V záberoch o chudobe stále tá istá kaša od ktorej závisí ich život. Ja ledva zjem dva dni to isté. V porovnaní s nimi zožeriem. Nedokázal by som to dopozerať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A potom mnoho tých výjazdov. Na pozadí deja nemusí byť ani hudba ako vo filmoch, a aj tak sa vám to vryje do pamäte. Ľudia čo majú chladničku, ale nie je v elektrike, lebo nemajú čo do nej (ľudia s deťmi! ). Ľudia, čo ani nemajú chladničku. Ľudia už fakt na hranici toho slova, ĽUDIA.

Blížia sa vianoce, už asi naozaj aj u nás sviatky konzumu.

Tak si tu moju melancholiu a zlosť odnesie môj mobilný operátor . So službami som bol spokojný, aj s telefónom, ešte slúži. TAKŽE NOVÝ NEPOTREBUJEM. Aj keď som velmi chcel. (V prípade nutnosti Easy postačí) Viazanosť mi vyprší 10. 11.

Môj, aspoň malý krok proti konzumu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dufam, že masívnu predvianočnú kampaň prežijem.

Karol Špes

Karol Špes

Bloger 
  • Počet článkov:  74
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zdravotnícky záchranár.Magister katolíckej teológie.Karolínkin, Dávidkov, Tamarkin a Barbarkin tatinko, čo má bratrancov v Ostrave. .-))) Zoznam autorových rubrík:  MelódieZáchranárskeSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu