reklama

Pobozkali by ste Robbieho Williamsa?

Starších z vás to možno nebude zaujímať. Hypotetické otázky tu vždy boli a budú a prax v ich kladení majú najmä ženy: Ktorá v tejto miestnosti sa ti najviac páči? Ak by som zostala na vozíčku a nemohla by som, bol by si mi stále verný? Myslíš, že keby mám dlhšie nohy, páčim sa ti viac?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (58)

Každý zadaný chlap už dostal aspoň jednu takúto chuťovku. Väčšinou na ne zafrfleme, čo sa nás predsa pýtate také sprostosti. Riešime predsa, čo je teraz a nie čo by bolo keby.

Ale minule som sa nechal zatiahnuť. Bol to večer na jednom byte, študentská akcia, trošku sa porozprávať a tak. Rozhovor sa točil okolo tém blízkych mladým ľuďom. Prišla reč na - tram-ta-ta-dám - Superstar. Moje spolužiačky boli hneď ako v tranze a začali šalieť, aký je ten Štroffek super sexi chlap a ako by ho najradšej veď viete čo.

To som celkom nepochopil. Spočiatku som bol ticho, chalani vedia, čo som si asi myslel o takýchto babských rečiach. Jedna z nich však mala stáleho priateľa a rozplývala sa tam nad kýmsi, kto by bol nikto, keby niet súťaže. Tak som sa jej spýtal: „Keby máš možnosť, bozkávala by si sa s ním?“
A ona bez zaváhania odpovedala, že áno.
A ja znovu neveriacky: „Aj keď máš priateľa?“
Ona: „No a? Taká možnosť by bola len raz a on by to určite pochopil.“

Nuž, tak som asi chybný. Lebo ja by som nepochopil.

Potom sa okolo toho strhla búrlivá diskusia, baby vraveli príklad: predstav si, že na Slovensko príde koncertovať Robbie Williams. Dostala by si sa do prvého radu a on by počas spievania vytiahol z hľadiska práve teba a chcel by ti dať pusu, takú poriadnu, mokrú. Väčšinou baby odpovedali, že jasné, aké by boli unesené, že to je sila a argumentovali tým, že také niečo sa fakt stane iba raz za život. Vraveli: predsa si predstav, milióny dievčat na celom svete ho chcú, túžia po ňom, a on si vyberie z hľadiska práve TEBA, máš niečo, na čo môžeš celý život spomínať a tvoj priateľ to musí pochopiť, pretože by mal byť na teba len hrdý, že ťa chce sám veľký Robbie. POtom som dostal otázku, či by som nepobozkal Britney Spears, keby môžem. „No nepobozkal, však čo je na tom,“ odpovedal som. Nič pre mňa neznamená, celý šoubiznis je mi ukradnutý a mám stokrát lepšiu osôbku na bozkávanie, ako ju. Prečo by som teda mal...

Pokiaľ je pre mňa na svete niečo nedotknuteľné, tak sú to city človeka, ktorého ľúbim. Ako by ste sa cítili, keby sa pozeráte na vašu lásku, ktorej bezvýhradne dôverujete a milujete, ako sa bozkáva s niekým iným? To je jedno, či s Ferom z lazov alebo známym spevákom. Mne by to trhalo srdce, o to viac, keby viem, že tomu ona mohla zabrániť a neurobila to. Čo je na tom Robbiem také úžasné? Že je známy a dobrý spevák spevák? No a čo, robí len to, čo mu ide dobre. Takisto ako hocijaký automechanik, akurát jeho pozícia mu neumožňuje stať sa známym a slávnym. Ale keď už ním niekto je, neznamená to, že zjedol viac múdrosti alebo čohokoľvek ako hocikto iný a zaslúži si mať niečo, čo by malo byť len moje - moju priateľku. Veď si len robí svoju prácu.

Možno v niektorých vzťahoch by sa to tolerovalo. V tom mojom nie. Na všetko sa dá potom povedať, že bola jedinečná príležitosť. Idem na dovolenku, ach, mala som takú jedinečnú príležitosť s takým Talianom, tak čo. No nie? A najviac ma doráža veta: Veď žijeme len raz, tak prečo si ten život neužiť?

Práve preto, že žijeme len raz, by sme si mali uvedomiť svoje priority. Práve preto by sme sa mali snažiť život prežiť tak, aby sme sa v starobe mohli za sebou pokojne a bez hanby obzrieť. Práve preto by sme mali mať v hlave jasno o tom, kto sme a čo chceme. Lebo keď my mladí chceme, aby nás bozkával akýsi spevák a sme ochotní kvôli jednému momentu obetovať mnohé roky, potom pán Boh pomáhaj celej našej spoločnosti.

Možno je to práve jej chyba, keď stavia na takýchto hlúpostiach a dôležité je to, čo je imidžové a nie to, čo človek naozaj cíti.

A čo vy? Pobozkali by ste Robbieho Williamsa?

pozn.: Autor má Robbieho Williamsa rád ako speváka s charizmou a talentom. Uznáva jeho kvality, ale na účely tohoto článku je to nepodstatné. Išlo mi totiž o úplne niečo iné.

Juraj Šranko

Juraj Šranko

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Večný optimista, ktorý sa snaží byť priateľom a kamarátom všetkým, čo o to stoja. Medziiným študent práva. Zoznam autorových rubrík:  PríhodyŠkolaPočítače a tak...ŽivotSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu