reklama

Dámske nohavičky

Možno sa mýlim, ale za celebritu je možné sa považovať vtedy, keď každý krok tej osoby sledujú médiá, a ak ide o nejakého speváka, tak mu faninky hádžu spodné prádlo na pódium. Čosi podobné sa podarilo aj Zvláštnemu živočíchovi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

V skupine,ktorej je členom, je zvykom na vianočnej akcii rozdávať darčeky, a totakým spôsobom, že každý člen donesie aspoň jeden, dá do darčekového vreca,a po krátkom, ale zakaždým nesmierne vtipnom programe, ktorý ma nastarosti chlapská časť zoskupenia, sa tieto darčeky rozdávajú. Pekne, podľazásluh, služobného veku a podobných charakteristík.

A samozrejme,jedným z vrcholov zábavy je rozbaľovanie darčekov, čo si človek vylovilz čarovného vreca. Pred dvoma rokmi bola vrcholom záchodová kefa, čo savšak tento rok podarilo hneď niekoľko krát prekonať. Na tomto mieste si teraz soZvláštnym živočíchom dovolím zostaviť pomyselný rebríček víťazov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tento rok sa natreťom mieste umiestnili plyšové putá. Striebornú priečku okupuje vreckoposypovej soli na chodník. A prvé miesto si tento rok vytiahol Zvláštnyživočích. Červené sexi dámske nohavičky.

Otázkou už lenje, kto mu ich daroval (i keď, bez možnosti konkrétneho určenia „šťastnéhovýhercu“). Tipuje je to na Sexíka, či niekoho z jeho podskupiny, ale, totosa asi bude ťažko zisťovať a overovať. Ale pre tú srandua komplexnosť darčeka by to bola sranda :)

Stanislav Havran

Stanislav Havran

Bloger 
  • Počet článkov:  124
  •  | 
  • Páči sa:  0x

jednoducho zvláštny živočích Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradenéPríbehy Zvláštneho živočícha

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu