reklama

Budú riadiace štruktúry režimu definitívne zodpovedné aj za dnešnú vojnu?

Mohol projekt kooperativizmus zachrániť životy tisícov ľudí na Ukrajine?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Mohlo jeho pustenie do diskusií a do éteru zabrániť tomu, čo dnes vidíme na obrazovkách a zdá sa to až neuveriteľné? Ako je možné, že historicky prvá zdôvodnená alternatíva k otrokárskym režimom je jeho predstaviteľmi nečestne odstraňovaná zneužívajúc možnosti dnešného režimu? Ukážeme s definitívnou platnosťou, že aj za tým, čo sa dnes deje aj na Ukrajine, sú plne zodpovedné dnešné riadiace a odborné štruktúry? Posledná možnosť na negovanie aj týchto zatiaľ evidentných a zjavne ukazujúcich sa záverov je naplánovaná na 24.3.2022 v Bardejove, pridať sa môžete aj online formou!!! Záujemcovia sa môžu hlásiť na emaile kooperativizmus@centrum.sk. Viac info aj s publikáciami na webe www.kooperativizmus.sk .

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

 

Výzva je viac ako rok pravidelne posielaná všetkým odborníkom doby v danej problematike(politické strany ako aj odborné štruktúry). Ale pridať sa v prípade záujmu môže ktokoľvek kto cíti, že vie do diskusie odborne prispieť!!! Poďme spolu zisťovať, ako to s dnešnou dobou v skutočnosti je a kde je pravda a realita. Nič viac a nič objektívnejšie ako takýto projekt na urobenie týchto definitívnych záverov fungovať nemôže!! Nech žije mier!! Ten bez uznávania hodnoty pravdy fungovať nebude. A našou snahou je ísť po nej a ukazovať realitu doby!!!

 

 

Celá diskusia bude nahrávaná a neskôr ukázaná do éteru so snahou o vytvorenie definitívnych záverov k týmto zatiaľ len reálne ukazujúcim sa hypotézam.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

 

Počúvaj pravdu, hľadaj pravdu, uč sa pravde, miluj pravdu, hovor pravdu, bráň pravdu až do smrti. Ján Hus.

 

 

Poďme rozvíjať aj jeho odkaz, ktorý zanechal pred storočiami!!

Stanislav Jurčišin

Stanislav Jurčišin

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  12x

Mám za sebou tvorbu a rozvoj dnes jedinej zdôvodnenej a demokratickej alternatívy k úžerníckym režimom. A to cez historické, ako aj empirické súvislosti. Na Slovensku sa veľmi nezdržiavam, pracujem a žijem častejšie v zahraničí. Podľa toho vyzerajú moje blogy. Viac na www.kooperativizmus.sk Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu