reklama

Potrebujem psychologickú pomoc!!! Ponúkam 5000 Eur.

Odporúčam ti v dobrom, aby si sa obrátil na psychológa alebo psychiatra. Píše mi jedna dobrá duša.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

To všetko v debate pri blogu, kde píšem o novonavrhovanej alternatíve k dnešnému otrokárskemu režimu.

Debát sa veľmi nezúčastňujem, úroveň diskutujúcich, hlavne tých, ktorí toto besnenie na ľudskej dôstojnosti podporujú a hľadajú spôsoby, ako veci zastavovať, poznám. Nikdy nič iné ako vysoké ego, pozachrbtové podlosti, alebo prípadne preukázanie aj nulovej odbornosti, ak sa do nejakej odbornejšej debaty pustili, nevyšlo. Dobre ale pôsobia, vychovaní sú na negovaní aj najevidentnejších faktov, toto ich dnešný režim učí. Za toto sa dnes dostáva najesť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nabádate ma, aby som sám sebe klamal. Naznačujem mu. Myslím, že tomu asi ani nechápe a tak ďaleko jeho vývoj nezašiel, ale nahováral ma na to. Zrejme bol vychovaný v klamstve, dostáva zaplatené za to, že je buď hlúpy alebo vedomý podvodník bez svedomia a rád by tento spôsob života vtláčal aj iným.

Vidím, že máte v sebe extrémne množstvo empatie, ktoré vo vás asi vyprofiloval tento režim. Keď tak úprimne chcete pomáhať. A ak tomu tak je, budete asi aj obklopený takýmito ľuďmi. Ak mi chcete pomôcť, môžete vy alebo ľudia z vášho okolia znegovať alternatívu k tomuto režimu. Tak ako som to ja bezproblémovo urobil s akoukoľvek inou snahou o riešenia tohto besnenia. Ak to urobíte, už tu písať také sprostosti nebudem. To vám zaručujem. Ale dovtedy to budem musieť nasledovať, lebo tak som sa naučil. Žiť v pravde a to sa takýmto jednoducho nehodí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Predtým, keď som nasledoval „pravdy a odborníkov tohto režimu“, mal som dokonca pocit potreby psychológa. Až tam ma to zavialo a je len dobré, že som mohol vidieť aj túto stránku režimu a spôsobov, ako sa jeho dôsledky riešia. Veľmi to pomohlo k urobeniu si komplexného obrazu, bez ktorého by nová alternatíva nevznikla. Odkedy neklamem samého seba a nasledujem svet faktov, aj keď ľudia s takýmto mentálnym vývojom hádžu polená pod nohy a snažia sa mi nedať jesť, keďže im to tento zločinecký režim umožňuje a sú najčastejšie v jeho riadení, psychológa akosi zjavne nepotrebujem. Sú zo mňa nervózni.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pravda je silnejšia opora ako vysoké ego skombinované s prázdnou hlavou, prípadne nulovým charakterom. Naznačujem diskutujúcemu. Psychologická pomoc bude pre mňa dostať ma z toho, kde sa mýlim a čo v tejto alternatíve nesedí. Historicky prvej zdôvodnenej, realistickej a demokratickej alternatíve k otrokárskym režimom. Toto mu nakoniec naznačím, aj keď si niesom istý, či to dokáže vstrebať. No uvidíme, či tú dobru dušu len predstiera, alebo ju aj má.

P.S. Za psychologickú pomoc sa samozrejme odmením. Ponúkam 5000 Eur. Suma pôjde pre toho alebo tých, ktorý budú schopní znegovať projekt. Keďže doba veľmi neumožňuje priame diskusie, v prípade záujmu bude urobená online diskusia, ktorá bude ale nahrávaná a neskôr v prípade potreby pustená do éteru. Záujemcovia sa môžu hlásiť cez mail na webe www.kooperativizmus.sk. No a samozrejme je to posúvané všetkým univerzitám, politickým stranám, odborníkom pôsobiacich v danej problematike, tretiemu sektoru, odborníkom NBS, jednoducho všetkým. Aby sme mohli vyslovovať definitívne závery a nemuseli sa s takýmto produktom a dôsledkom primitívneho režimu, ako daný pán skrývajúci sa v diskusii, viac baviť a strácať nimi čas.  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Jedna múdrosť vraví, že ak niečomu nerozumiem, som aspoň ticho a počúvam. Vyzerá, že dnes sú najhlasnejší práve tí najhlupší. Potom takíto nešťastníci končia napríklad v politike. A bolo by načase to definitívne preukázať ako holý fakt a tu je na to asi najlepšia príležitosť. No neviem, ale takto sa to nejako javí. Ale možno aj tento doterajší záver niekto spochybní. No uvidíme.

Prednáška, ktorá je pripravená v rámci zhrnutia projektu, doterajšie skompletizovanie a vyslovené závery s ich zdôvodnením tu.. https://www.youtube.com/watch?v=XO0uFFWLl-c&t=483s

Na webe aj v angličtine a ponúkané pre objektivitu to bude samozrejme aj v zahraničí.

Prípadná live prednáška a možnosť takejto diskusie budú k dispozícii vzhľadom na pandemickú situáciu a moje pracovné povinnosti, neskôr. Najneskôr v máji.

No a dobrým dušiam, ktoré vyprofiloval tento režim do pozícií odborníkov a ktorí by chceli podať psychologickú pomoc, samozrejme vopred ďakujem 😊. Odmena ich neminie.

 

Stanislav Jurčišin

Stanislav Jurčišin

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  12x

Mám za sebou tvorbu a rozvoj dnes jedinej zdôvodnenej a demokratickej alternatívy k úžerníckym režimom. A to cez historické, ako aj empirické súvislosti. Na Slovensku sa veľmi nezdržiavam, pracujem a žijem častejšie v zahraničí. Podľa toho vyzerajú moje blogy. Viac na www.kooperativizmus.sk Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu