reklama

Vyskakujúce reklamy – choďte do čerta!

Pamätám si na časy, keď počas jedného filmu pustili súkromné televízie len jeden blok reklám. Bola to dobrá príležitosť na rýchle zbavenie tela moču alebo iných nepotrebných látok v hustejšej konzistencii.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

Bola to chvíľka odbehnúť si po niečo pod zub, resp. pozrieť aj iné programy. Umyť rýchlo riad alebo večer zuby. Reklamných blokov je však dnes počas jedného filmu niekoľko a ako naschvál si to televízie naprogramujú vždy tak, aby sa v tom istom čase vysielala reklama na všetkých programoch. Jediný spôsob, ako sa zbaviť otravných vsuviek do neraz hodnotných programov, bolo definitívne ignorovanie televízie.  

Dnes však už nejde len o televíziu. Pamätám si na časy, keď na internete bolo tak málo reklám, že si ich človek ani nevšimol. Ale postupne začali byť otravnejšie a otravnejšie. Často sú nastavené tak, že keď ich človek chce odstrániť, tak namiesto zmiznutia sa naopak nahodí stránka, o ktorú nikto nemá záujem.  

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ešte donedávna som pravidelne čítaval online Denníka PRAVDA. Dnes sa najskôr vyhodí veľká reklama prichádzajúceho mobilného operátora. Úprimne, neznášam to, ide mi to na nervy a preto som ako jediné riešenie tohto môjho malého problému zvolil úplne ignorovanie portálu Pravdy.  

Dnes som tú istú reklamu objavil na portáli Denníka SME. Zaplnila mi 2/3 celej obrazovky. Ide mi to fakt na nervy. Ak to takto pôjde ďalej, budem to musieť riešiť aj v tomto prípade podobne, ako s televíznou reklamou alebo reklamou na portáli konkurenčného denníka.

Radoslav Štefančík

Radoslav Štefančík

Bloger 
  • Počet článkov:  62
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Keď budem niekým významným, tak to sem určite dopíšem. Zoznam autorových rubrík:  Príbehy z KocúrkovaPozdravy z HňupoviecSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu