reklama

O hlúpom Janovi

Vo verejnosti je známy, medzi novinármi obľúbený. Nie kvôli inteligencii, šarmu, či schopnosti pomáhať druhým, ale pre svoju (s)prostorekosť. Novinári milujú senzácie. Vtedy sú ich reportáže divácky pútavejšie, večerné spravodajstvo sledovanejšie, nehovoriac o politických diskusiách, v ktorých sa vie teda poriadne odpútať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Novinári tomu chudákovi nedajú pokoj. Veď ktorý z nich by odolal odvysielať reportáž, ako nachytal známeho politika s jedným poldecákom na stole a s desiatimi v hlave. Alebo nedajbože, ako močí z terasy.  

Potáral už toho skutočne dosť. Od priemerného krčmového rozprávača by ste ho podľa verbálneho prejavu nerozoznali. Ale na rozdiel od návštevníkov IV. cenovej býva slušne nahodený, žiadne deravé montérky, ale slušný oblek, žiadne piliny na hlave, nanajvýš tak v nej.  

Vozí sa na „požičaných“ autách nesmiernej hodnoty. Nevedno, odkiaľ na to zobrali ich údajní majitelia, a nevedno prečo sa na nich vozí on a nie oni. Tieto autá poznáte podľa ŠPZ mafiánskych kombinácií, ale ako som už povedal, nepatria jemu.  

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Sem tam si zalieta. Nikto nevie, odkiaľ na tento koníček berie peniaze, lebo od revolúcie bol platený zväčšia z daní občanov tohto štátu. Takže jeho príjem by nemal byť problém spočítať. Ale načo, veď to nikomu nevŕta v hlave.  

Nemá rád Maďarov a Rómov. Nevedno prečo. Bojí sa ich? V spoločnosti vytvára pocit, že polmiliónová menšina je silnejšia, ako takmer päťmiliónový väčšinový národ. A ľudia mu veria. Hlavne tí, ktorí živého Maďara nikdy nevideli.  

Ale má rád černochov. Tí totiž vlastnia jachty, luxusné byty a autá, ktoré vôbec nepoužívajú a preto mu ich radi dlhodobo požičiavajú, hoci sami žijú v skromných podmienkach.  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A má rád aj nášho premiéra. Je úplne jasné prečo. Premiér totiž, nepočuje, nevidí, strká hlavu do piesku, keď náš Ňaňo uráža iné štáty, iné národy, iné etniká, či ľudí inej sexuálnej orientácie.

Radoslav Štefančík

Radoslav Štefančík

Bloger 
  • Počet článkov:  62
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Keď budem niekým významným, tak to sem určite dopíšem. Zoznam autorových rubrík:  Príbehy z KocúrkovaPozdravy z HňupoviecSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu