reklama

Ako sa Richard stal Copycat

Moj kolega Richard je zlaty chalan. Vyborne si rozumieme v beznej konverzacii a problemy medzi sebou nemame, ani co sa tyka sfery pracovnej.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Jediny problem, ktory mam skor ja s Richardom, ako on so mnou je, ze ma neskutocnu tendenciu ma vo vsetkom kopirovat. Mna – zenu! A zarucujem Vam, ze je absolutne heterosexualny.

Zacalo to uplne nevinne, mojimi ranajkami. Richard jedaval na ranajky cerealie so studenym mliekom. Ja som si tichucko, zastrcena vo svojom kutiku, mlaskala nad miskou tzv. porridge (kasa z ovsenych vlociek). Jednoducha priprava, obsah sacku sa vysype do misky, zaleje studenym mlieckom a "hodi" sa na 2.5 minuty do mikrovlnky. Richard zacal cmuchat na vsetky strany…volny preklad: "Hmmm, to vonia vyborne, co je to Katarina?", "To je porridge, Richard", "Oh, naozaj a ako ju pripravujes, je to jednoduche?", "Uplne. Obsah sacku sa vysype do misky, zaleje studenym mliekom a "hodi" sa na 2.5 minuty do mikrovlnky J ". Na druhy den cmucham ja. Porridge v mikrovlnke. A nie moja!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Niekedy v priebehu dalsich dni som si zacala do porridge pridavat banan. Richard-ovmu oku toto samozrejme neuniklo a tak v jedno pekne rano, vidim na stole misku s porridge a bananom. A nie moju!

A tak si obcas pridavam ine ovocie a vzdy na druhy den vidim ine ovocie, v inej miske. Nie mojej!

Richardove kopirovanie sa tymto len zacalo. "Katarina, co mas dnes na obed?", "Sushi", "Fiiiiiha, ja by som si prial mat sushi na obed, velmi zdravy obed". Na druhy den, hadajte co? Sushi v chladnicke. A nie moje!

Dalsi den…

"Katarina, co mas dnes na obed?", "Polievku", "Fiiiiiiiiiha, ja by som si prial mat polievku na obed, velmi zdrave a zasyti ta az do piatej. A aku prichut?", "Paradajkovu". Na dalsi den, hadajte co? Polievka v chladnicke. Paradajkova. A nie moja! A zase inokedy: "Katarina, co budes robit dnes vecer?", "Idem do kina na Quo vadis". Rano, hadajte co? Pocity z filmu sa nesu celym officom. A nie moje!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Alebo: "Katarina, chodievas do posilovne alebo robis nejaky iny sport?" "Chodievam a dost rychlo, to je jediny sport, ktory robim, okrem ehmm…aaale nic J ".

O tyzden, hadajte co? Richard ma novu priatelku, anglicku pipinu, za ktorou treba "prevelice" rychlo chodit, hlavne pri shoppingu a najlepsie s VISA kartou v ruke. Ale nie mojou! Uf.

A potom sa ozenil. Toto neviem, kde okopiroval alebo si len pipina chcela poistit svoje (copy)right!?

Dnes si Richard kupuje rovnake zuvacky ako ja, pije cider, namiesto piva, pouziva rovnaky krem na ruky, pery aj boty (teda nie, ze si usta maze s kremom na topanky…rovnaky ako ja J ), dokonca mi 10 minut dozadu krical, ze mame rovnaky pocet dni dovolenky left. Bee Kaa

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Najvacsi sok som vsak utrpela dnes rano!

Par tyzdnov dozadu ma lapla, v dnesnej dobe, velmi rozsirena, alergia na pel. No a dnes rano, hadajte co? Pridem do prace a Richard sedi s opuchnutymi ocami, cervenou tvarou a smutnym hlaskom sa ma cez ucpaty, cerveny nos pyta: "Katarina, ty mas tiez alergiu, ze? Nemas nejake tabletky?" Cozeeeeeeeeeeeeee, tak to si zo mna tento clovek robi srandu??? To snad ani nemoze byt pravda. Co ma styky so samanmi ci carodejnicami??? Vyplestila som oci a len som zakoktala… "Mam, tu mas" (ale mas smolu, tieto su z Ciech, take ty mat nebudes)

Do prdele! Richardova sestra zije v Prahe!

Katarina Stefekova

Katarina Stefekova

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Možno nám chýba vychovanie a utŕžime ešte mnoho rán, máme však jedno veľké prianie: Byť sám sebou a nebyť sám. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu