reklama

Euro na Slotensku!

No, a je to tu! Slotensko dosiahlo úspech, o ktorom sa starým Slotákom ani nesnívalo!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)
Obrázok blogu

Ide, samozrejme, o triumf prvej skutočnej sociálno-demokratickej slotenskej vlády v dejinách. Svojou prezieravou, národne mysliacou a sociálne cítiacou politikou poslali nenárodnú a nesociálnu korunu kade ľahšie. Je to výborné, lebo konečne nebudeme v tej EU s holými zadkami, ale s eurom!

Samozrejme, v celom procese je ešte pár vecí otvorených. Najzásadnejšou otázkou zostáva, ako presvedčiť široké masy, ľud a proletariát, že po zavedení eura nedošlo k zdražovaniu. Vstup do Schengenu sa dal prestáť, to ľud a proletariát aj tak nezaujímalo, ale euro, hm.... to pocíti každý.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Úloha je to preťažká, ale ja verím, že to sociálna demokracia, tá oceľová päsť robotníckej triedy, ten najlepší zástanca ľudu z hladových dolín, ten predvoj krajších zajtrajškov dokáže!

Tu ponúkam pár návrhov, ako by to mohlo fungovať:

Vyhlásiť zákonom akékoľvek zdražovanie za trestné.
Na tomto sa uź robí, čo je výborné, vidno, že nič nenechávajú na náhodu!

Vytvorenie Ľudových euro-milícií (ĽEM).
Osvedčili sa v minulosti, osvedčia sa aj dnes! Navrhujem osloviť hlavne kluby seniorov, pretože ako je všeobecne známe, majú najlepší prehľad o cenách. Niekde v skladoch by sa našli hádam ešte nejaké uniformy spre 89-eho, a znak ĽM by mohol nahradiť znak eura. Červená farba by však mala zostať zachovaná.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dedikovanie jednotiek špeciálneho určenia na špeciálne euro-úlohy.
Nie som naivný, že by tí imperialistickí zdierači, hnusne zneužívajúci prijatie eura na vlastné obohatenie (hm, radi by menili dvojmiliónové autá každé dva roky, sviniari!) podľahli dohováraniu starčekov a stareniek. Na tento účel, po oznámení od ĽEM, by zasahovali kukláči. Aj tak nemajú čo na práci, ako v baroch rozbíjať huby flautistom, tak konečne budú mať komu nakopať prdel.

Armáda.
Ja viem – obchodov je veľa, a niektoré sú aj neuveriteľne veľké! Kukláči stačiť nebudú, preto konečne bude mať možnosť zasiahnuť aj inštitúcia, ktorá v podstate nikdy v histórii Slotenska nikde nezasiahla – naša armáda! Len si to predstavte, ako sa bude zlacňovať pod dohľadom nejakej tej tankovej divízie, a čo už potom, keď priletí tá funkčná stíhačka!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Procesy.
Vážení – tu nejde o fazuľky! Tu ide o poriadok! Toto nebude len také bu bu bu! Zdvihneš cenu rožka o dva centy – dva roky natvrdo! Drahšie ostrihanie u holiča? No len aby ten holič neprišiel o tie hnusné paprče, ktorými zviera tie nožnice! Ale akékoľvek uložené doživotia za tieto svinstvá nebudú mať dostatočný výchovný účinok, ak o nich nebudú vedieť všetci tí hnusní kapitalisti! Preto navrhujem verejne procesy, vždy v nedeľu večer o ôsmej, v hlavnom vysielacom čase Slotenskej televízie. V prípade rozsudkov smrti sa môže zaviesť aj SMS hlasovanie, či teda slučka, alebo guľka.

A hlasovať sa môže až dovtedy, kým nezdražejú SMSky....

Sveťo Styk

Sveťo Styk

Bloger 
  • Počet článkov:  409
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Človek, ktorý sa snaží hľadať rovnováhu a mať oči otvorené... Zoznam autorových rubrík:  HudbaFotkyKnihyKoníčkyPolitikaOd spriaznených dušíPudlíkovinyPostrehySlotenskoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu