reklama

Čaša

Každý človek ma v sebe čašu, čašu pocitov. NEEXISTUJE Človek ktorý by ju nemal. Čaša sa naplňuje stále keď je človek smutný stále keď mu niekto ubližuje situácie, ktoré mu berú z tvare úsmev trápeniami smútkom toto všetko je zmes ,ktorá sa do čaše nalieva a kvapka za kvapkou ju naplňuje až po okraj.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)
Obrázok blogu

Čím je čaša plnšia tým ťažšie sa smeje,tým ťažšie sa zaspáva, tým horkejší je život, tým chmúrnejšie sú dni.

Ale tak ako voda zničí oheň a oheňzas vodu tak sa dá čaša vyprázdniť radosťou šťastím pokojom pohladením a úsmevom.Alebo tiež ak nadvihneme poklop na čaši a hovoríme o horkej zmesi ,ktorátam vrie až pokým nenadvihneme ten poklop ktorý čašu vyprázdňuje a zmierňujejej ťažobu. Pravé tieto chvíle nútia aby čaša vysychala.

Avšak v dnešnom svete je smútkuveľa a radosti málo takže mnoho krát je čaša veľmi plná. čo keď pretečie, čoak je úsmevu málo a smútku tak veľa? Človek sa snaží ale čaša sa nevypustípostupne je jedno čo sa stane poslednou kvapkou ,ktorou čaša pretečie a jejobsah sa vyleje v podobe čohokoľvek. napríklad ostrý krik a hnev vykričanievšetkého ,čo v nej pláva, až po smutný plač v tichosti do vankúša abyho nik nevidel aby ostal len medzi človekom a slzami. slzy proste tečú a vyto nemôžete zastaviť hoci sa snažíte nakoniec predsa len pochopíte že takto toje najlepšie a keď sa slane vodopády zastavia je vám všetko jedno keď krikutíchne a únava premôže vaše telo aj hlavu je vám všetko ľahostajné už nerozmýšľateo pomste už nerozmýšľate ako všetko zmeniť aby to bolo lepšie jednoduchosa zmierite je to tak ako to je .

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

čaša ktorú ste zo sebou celý ten časvliekli je prázdna a vás nič neťaží a ak áno už to nemá takú dôležitosťakú to malo je to ako preškrtnuté slova v úhľadnom zošite. ktoré síce špatiaale nič s nimi nespravíte. Sú a budú bude ich mnoho a tak vám nezostávánič iné len sa zmieriť.

Vyčerpanosť nad tým všetkým vámnedovolí ďalej sa nad tým zamýšľať ,vracať sa stále k tým istým veciam a užpo stýkrát zisťovať že riešenie nemajú. Žijete teraz v tejto chvíli preto sanad nimi budete trápiť v chvíli ktorá bude patriť im.

Alexandra Sýkorová

Alexandra Sýkorová

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

svet je veľký frajer ale ja som väčší hm........ tak tato veta je môj veľký vzor ......... Zoznam autorových rubrík:  myšlienkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu