reklama

Narodeninové prianie

Ráno, zapínam počítač. Spúšťam program Hľadám ťa! (známejší pod anglickou skratkou ICQ). A ten mi hlási, že moja známa Janka má dnes narodeniny. Tak jej teda píšem prianie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Napísal som jej niečo ako: "Prajem Ti veľa Božích milostí a radosti pri vnímaní každodenných zázrakov v Tvojom živote." Dlho bolo na druhej strane ticho. Po niekoľkých hodinách som dostal odpoveď. Bola však po česky, čo sa na Janku ako čistokrvnú Slovenku vôbec nepodobalo. Janka na druhej strane bola úplne dojatá prianím, tvrdila, že jej niečo také pekné ešte nikto nikdy nenapísal. Za tým nasledovala otázka: "szeko, kto si?".

A už som vedel, že je "zle". Nepamätám sa, kedy naposledy som si s Jankou písal a či vôbec niekedy. Ale teraz som zistil, že Janka na druhom konci nie je moja známa. Tak som sa jej to snažil nejako vysvetliť, že došlo k omylu. Ona však napísala, že podľa nej to omyl nebol. Vraj je veriaca, len to takmer nikto nevie a preto jej nikto z jej blízkych podobné prianie poslať nemohol.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak si s človekom nikdy cez ICQ nepíšete, nemôžete vedieť, kto sa za prezývkou skrýva. Dnes som napísal prianie nesprávnej osobe. A možno nie ...

Ondrej Székely

Ondrej Székely

Bloger 
  • Počet článkov:  31
  •  | 
  • Páči sa:  0x

chalan, ktorý sa pozerá na svet trochu inak, ako všetci okolo a vie, pre koho a pre čo sa oplatí tešiť sa zo života, aj keď to dnes nie je jednoduché Zoznam autorových rubrík:  Detský svetVeľký svetNeznámy svetNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu