reklama

16 nezbedných labiek

mi robí radosť posledné 2 týždne. O starostiach radšej pomlčím :-) Keď som si kúpila Ninu, dlho som si vyčítala, prečo toľko priberá, veď ju nekŕmim prehnane. Ak som sa však snažila stravu obmedziť, jej kvikot sa nedal vydržať. Po dobrom mesiaci chovania som už vedela, že s tukovými vankúšikmi to nemá čo mať. Tie predsa nekopú! Viditeľne si nejaký samček v chovprodukte užil. (článok pre milovníkov morčiat)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (50)
Obrázok blogu

Aj keď somvedela, čo všetko ma s nimi čaká, radosť som sinedala vziať. Tešila som sa na mrňatá neskutočne. Popritom som odháňala všetky hororové predstavy, o tom,že ako príliš mladé morča nemusí pôrodprežiť a ak ho aj prežije, nemusí sa v nejprejaviť materský pud. Asi som nemala čítať tieknihy o morčatách. Strach bol zbytočný.

(na fotke vedľa a dole je Nina2 dni pred pôrodom)

Obrázok blogu


Nina si počascelého pôrodu labužnícky pokrochkávala,akoby to bola maximálne príjemná činnosť.Zvládla to ani nie za pol hodiny, a 2 boli na svete, kýmsom sa sprchovala. Skoro mi popadala všetka drogéria z rúk,keď som došla zo sprchy a zbadala tie dva mokré ušatéchumáče s veľkými labami. Onedlho bolo aj tretiena svete. To som už bola celá bez seba a vyvolávalasom kadekomu, aby som sa pochválila so svojímtrojnásobným babičkovským stavom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Tieto 4 fotky (hore)boli robené 1-2 hodiny po pôrode. Mláďatámorčiat bývajú neskutočne veľké. Alenádherné. Rodia sa už osrstené a oči saim otvárajú ešte 2 týždne pred pôrodom.Takže na svet prichádzajú dokonalé miniatúrydospelých morčiat, len s veľkými ušiskamia labkami, do ktorých čochvíľa dorastú:o)

Obrázok blogu

Mamina po pôrodedostala za odmenu zeleninu na dobitie energie. (hore)

Tu majúmláďatá 1 deň. (dole)

Obrázok blogu

Mamina občasslúži ako preliezačka :-) (dole)

Obrázok blogu

Jednodňovémláďatká v mojich rukách. (dole)

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Takto vyzerá„obložené morča" ;o) (dole)

Obrázok blogu

Nina na mňa hodila nešťastnýa unavený pohľad: „Vidíš to? Už iba na špičkáchstojím!" Malé sa už pod ňu nezmestia. Rastúrýchlo a fronta na mlieko funguje nonstop. Iba 3 zadkyspod nej trčia. Ten tretí len čaká, kedy vyjde rad ajna neho. Keď sa mamina oddelí, aby sa šla najesť, dietky diskutujú o 106 :o) (dole)

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

Tu sú všetky tri fešáčkyvo svojej kráse. Všetko sú to baby (s istotou na 95%) Prvá je „najstaršia" a s druhounajbojazlivejšou tvoria nerozlučný sesterský pár.Tretia - biela je „najmladšia" ale zatiaľ jenajsamostatnejšia a najodvážnejšia. (odvaha jejnechýba ani pri obhrýzaní toho, čo by nemala!)(dole) :o)

Obrázok blogu

Takto rýchlo rastieme. Veď siporovnajte! Hore máme 2 dni, dole 2 týždne. Pomaly saani do domčeka nepomestíme. Pravidlo platí - ktorýchlejšie prežúva, ten sa viac naje! (dole)

Obrázok blogu

A na záver - dnešnáfotka. Takáto je s mamou pohodička. Kto si násvšak adoptuje, keď vyrastieme? (dole)

Obrázok blogu

PS: ak by mal náhodou niektoseriózny záujem o mláďatko/á, nechsa mi ozve cez súkromnú správu. Ešte nie súani jedna definitívne zadané. Ďakujem.

Alena Technovská

Alena Technovská

Bloger 
  • Počet článkov:  89
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Humenčanka žijúca v Bratislave Karlsruhe. Večne nespokojná a nekonečne zvedavá.Ročník 1982. Moje fotky nájdete TU. Zoznam autorových rubrík:  zaujalopoviedkaOMRVINKYsúkromnétakí i onakípohrala som satrochu odbornemoje rodné mestoKaždý niekedy blbnepotulky Bratislavouz Darovho denníka :-)FOTOrozprávka na NEDEĽU

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu