reklama

Red River Valley v Cannon Fallse

Po 3 stravenych dnoch vo Faribaulte nase cesty smerovali do Cannon Falls, mestecka vzdialeneho asi 1 hodinku od Faribaultu, kde sa konal dobytkovy festival:)))))

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Festival trval 5 dni a vsade sa ozyvalo same beeee, meee, buuuu a vsetko to smrdelo kravinmy a medzi tymto vsetkym boli stanky s jedlom a vela much. Festival sa zacal v piatok, co bol velmi pomaly den, teda cely tento festival bol strasne nudny, malo zakaznikov a celkovo ludi na festivale. Jediny den co bolo fakt vela ludi bol den nezavislosti a to bol vlastne posledny den a americania mali volno. Tak prvy vecer sme si trochu vyhodili s kopytka, teda ako kto. Sme sa rozpravali dlho do noci, jemne sme popijali pivka (teda americke vody:))) a isli sme spat okolo druhej. Aj jedna mormonka sa poriadne opila, tu sa teda deju veci, mormoni normalne nepiju, ale nasa Vilma (tazky pripad z Hondurasu) sa vymyka beznemu rozumu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takze sa nam normalne zacal festival, nasa slovenska zhovorcivost prerastla az do pozvani na rande. Zeber mala od 2 mladych, skaredych amikov. A ja od hnusneho cernocha, co sedel na stanku a cistil si zuby dentalnou nitou kaaaaa nechutne. A este k tomu nie som rasistka ale americkych cernochov nemusim!!! ( su lenivy a lakomy- vlastna skusenost). Takze si uz vyberame s kym sa rozpravame, lebo to nekonci vzdy dobre. Cely festival sme teda mali malo zakaznikov aj ked niaky dosli, tak kupovali cukrovu vatu pre psov:))) Ja neviem tu to maju niake obratene. Sme tu videli deti na obojku a naopak zase psa v kociku. Mame to zdokumentovane na fotaku, takze mate sa naco tesit:))))

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Neviem ci nas stanok pritahuje ludi, ktory maju velke nutkanie sa povracat, ale uz sa nam 2 krat stalo, ze sa pri nasom stanku niekto musel uvolnit. Prvy krat to doslo na jednu americanku, ktora nezvladna jazdu na Zipperi, drsny kolotoc aj my sme tam boli, ale si sedela na travu a zrazu sa nahla do boku a ze bleeeee a cely obsaj jej zaludka ostal na trave. No a druhy raz aby nam nebolo malo, tak sme mali kos pri stanku a jedna tiez baba dosla nahla sa nad kos a sa do neho vyvracala. No a my sme potom museli cakat, kym vysypu ten kos aby sme si mi mohli vysypat lebo sa nam hnusilo hodit nase vzacne smeti do takeho zaludocneho zmatku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

No tak to by bolo take zhrnutie tohoto festivalu, sme ho zakoncili peknou bitkov, teda Zeber bola zbita histerickou Vilmou, kvoli sprche, no s cim sa uz tu clovek nestretne....

Diana Tešovičová

Diana Tešovičová

Bloger 
  • Počet článkov:  37
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Netvrdím, že som stredom vesmíru, ale či ja za to môžem, že sa vesmír spontánne a symetricky rozprestrel okolo mňa. Zoznam autorových rubrík:  ŠportCestovanieKritikaUSASúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu