reklama

Ja potrebujem!

Všetci niečo potrebujú. Všetci potrebujú niečo, čo im môže dať len niekto iný. Niečo, čo ich urobí vyrovnanými, spokojnými, priam šťastnými. Aj ja niečo potrebujem.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Potrebujem plakať.
Bolestivo cítim potrebu vykúpať sa vo vlastnom slanom kúpeli. Každá kvapka - jedna túžba. Každý vzdych - jedno nesplnené očakávania. Postupne padať hlbšie a hlbšie. Až na samé dno. Dôjdu mi slzy a tak budem ticho pozerať na svet. Unaviť sa.

Potrebujem objať.
Nie ako z dievčenských románov - vysokým, oslnivo krásnym, silným mladíkom s uhrančivým pohľadom. Potrebujem objať ako zo života. Od priateľa. Od človeka, ktorý so mnou prestojí búrky. Od toho, kto cíti môj hlad po mocnom liečivom objatí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Potrebujem domov.
Nie zo štyroch stien. Hľadám záštitu. Takú bezpečnú ako mamina náruč. Takú teplú ako milujúce srdce. Taký pocit, že nie som sama.

Potrebujem to, čo všetci ľudia na svete. LÁSKU.

Akútne!

Michaela Tischlerová - Bednárová

Michaela Tischlerová - Bednárová

Bloger 
  • Počet článkov:  173
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Priatelia sú ľudia, ktorí veria v moju budúcnosť, aj keď poznajú moju minulosť.BugsPhoto Zoznam autorových rubrík:  Je krátky jak rebrík do kurínaSom sa na-srdilaTaká "normálna" rodinaDeti vidia inakA neumrieme hladom!HugoMini a maxistretká a iné rozkoPrírodné etudyCtime tradícieDrivingFeminizmusSúkromnéod šialenej manželkyNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu