reklama

Intueri

Vezmeš ma na cestu? Tam, kde zvýrený hviezdny prach usadá do vzdialených polí? Každý pohyb je zaznamenaný. Spomalené zábery tvoja myseľ spracuváva, ohýbaš čas. Nad horizontom sa zdvíha purpurové mesto. Každý príbeh ma cenu. Veríš, že sme nekoneční?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)
Obrázok blogu

Bola to vízia, alebo spomienka, ktorá ma volala. Tie oči v čiernom priestore nikdy nezaspia. Túžobne ma volajú. Je to pohľad, ako ďalšia výzva. Šíri sa to ako plameň, ktorý nemá konca. Zarezáva sa. Premenená na mačku, ukazuje tajomstvá. Tie gestá sú tak tajomné. Zvieraný vysoko na nebi vidím púšť. Vlny piesku stúpajú k hraniciam, ktoré nikdy neexistovali. Prepáč, takto to nikdy byť nemalo. Neviditeľný svet ma svoje plány. Je to vodopád bez rieky a steká k pobrežiu. Tancujúce tieňe nad hlavami miznúce v pozadí Veľkého Voza zastavujú tento úsek.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nasledujem svoje stopy v mesačnom svetle. Vibrácie, počujete ma? Padám na kolená. Niečo sa blíži. Je to žiarivé. Na moje telo dopadá mrazivý chlad. Všetko ma svoj vlastný jedinečný tvar. Napnutý ako pavučina, ostávam nehybne stáť. Moje telo sa chveje. Obloha sa hýbe. Je to očakávaný príchod.

Strácam sa v hlbokom priestore. Všetko je tak farebné. Je to jazda na Saturnových prstencoch. Vytvorené z farby,zvuku a svetla sa moje telo vnára do kozmických vĺn. Je to oceán bez dna. Za mojím chrbtom mi sprievod motýlich vzducholodí šepká myšlienkou dotyku, že život túži po živote.

Lietajúce medúzy stracajúce sa vo vysokej tráve ovlažujú stromy, ktoré rastú vysoko k nebu a detský smiech pletie pestrofarebnú dúhu nad novým dňom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Všetko je spojené so všetkým. Žiadna stopa nie je vymazaná a cestu, ktorú som poznal mám naveky vekou v sebe.

Želaj si to, stále a vždy

Marek Tocimák

Marek Tocimák

Bloger 
  • Počet článkov:  76
  •  | 
  • Páči sa:  3x

☂ 𝕀𝕄𝔸𝔾𝕀ℕ𝔸𝕋𝕀𝕆ℕ ✧ 𝔸ℝ𝕋 ℙℝ𝕆𝕁𝔼ℂ𝕋 ✧ ℂ𝕆ℕ𝕊ℂ𝕀𝕆𝕌𝕊ℕ𝔼𝕊𝕊 ☂ Zoznam autorových rubrík:  1975-2025Sny & TúžbyVibrácieInOwn DreamsHviezdné Systémy2012 - 2022Starovekí AstronautiIlúziaNekonečnosťImpériumVoyagerSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu