reklama

Na slovensku mame novy sport s euro bankovkami

Poculi ste o tomto novom sporte ? Nie ? Ja ano a uz som si ho odskusal priamo v obchode a predavacka vam ho perfektne predvedie az budete cerveny ako zrela ceresna.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Miesto sportoviska : obchod, bankomat, trh a podobne miesta kde sa melu peniaze.

O co ide : Predavacka ( prijimatel penazi ) nezoberie peniaze. Pretoze mate poskodenu bankovku (menej ako 25% bankovky a hodnota je jasne vyditelna) Z odvovodnenim ze neprijme alebo v banke jej nezoberu bankovku iba za poplatok . Pritom v banke len prekrucaju oci nad takou to hlupostou . Bankovka podla nich bola sposobila ale vymenili ju bez poplatku . Vraj je takychto pripadov viac vzhladom k tomu ze bankovky sa privazali z Rakuska a fyzicky sa nedaju odkontrolovat vsetky. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pointa : Nabehate sa ako na maratone . V obchode vyzerate trapne. Predavacka si z vas spravi nechtiac dobry den aj ked by mala vediet ze bankovky do 25% poskodenia a vyditelnou vyznacenou hodnotou by mala prijat. NBS vymiena poskodene bankovky bezplatne . 

PS : Napiste svoje skusenosti s takymi to pripadmi. Do diskusie . Tu bankovku som dostal z bankomatu a mala len 2x2 milimetra z rohu odtrhnute .

Tomáš Bodnár

Tomáš Bodnár

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som clovek ktory sa velmi zaujima o svoje okolie. Niekedy mozno az prilis. Som it specialist a adminSun Solarisu. Zoznam autorových rubrík:  Telekompolitikasvet a veci co sa dejuCirkevSolaris 10SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu