reklama

Andrej Kiska - klamár, zlodej, mamonár?

Rútim sa cestami žilinského kraja, pracovne vyťažený sústredím svoje myšlienky na cestu z práce a do očí mi bije ľudská hlúposť. Už z diaľky vidím popísaný billboard. Hm, v duchu si vravím, že to nie je až tak neobvyklé, hlavne na Slovensku, krajine, kde je poškodzovanie cudzieho majetku na dennom poriadku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Billboardy s prezidentskými kandidátmi mi „pília oči", je ich veľa, strácam prehľad. Každý motá hlavy občanov sloganmi, z ktorých sa drtivá väčšina ani len nepriblíži realite. Postupne však obieham druhý, tretí, štvrtý počarbaný reklamný pútač a v tom ma napadne, že to už asi ani nie je náhoda. Najmä, keď si uvedomím, že ide o jedno a to isté meno...

Andrej Kiska, na jednom billboarde klamár, na druhom zlodej, na treťom mamonár. Mohol by som pokračovať ďalej, popísaný pútač by mal byť jasným znakom toho, že ľudia sa s ním ako budúcim prezidentom nestotožňujú.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zaujímavá je ale jedna vec. Najviac popísané, počarbané a zdevastované billboardy na našom území ma s prehľadom Róbert Fico. Tu by som si dovolil tvrdiť, že je to naozaj „hlas ľudu" a tí ľudia, ktorí ho majú v zuboch to dali patrične najavo a predbiehajú sa už dokonca vo vtipnejšom znetvorení jeho krvopotne vymyslených sloganov - „oblbovákov".

Ale prečo Kiska? Prečo z ostatných kandidátov iba on? Je fakt taký zlý? Je klamár, zlodej, či nebodaj mamonár? Ostatní prezidentskí kandidáti sú naozaj taký čistý ako ich reklamné pútače?

Domnievam sa, že túto antikampaň na pána Kisku robí niekto zámerne, billboardy sú popísané čiernym sprejom a povedal by som, že písmo na nich sa zhoduje. Naozaj sa našiel človek, ktorý bez nároku na honorár obieha všetky billboardy a chce ľudí presvedčiť, aby ho nevolili?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Darí sa mu to?

Pýtam sa zámerne, či je vôbec šanca, aby uvedomelému človeku neprišlo úplne jasné, že ide o snahu diskreditovať čierneho koňa volieb, budúce menšie zlo. Bojí sa Robko svojho najväčšieho súpera a stojí on za touto pseudoantikampaňou, ktorá je podporená ešte aj rôznymi letákmi, v ktorých Kisku označujú za člena sekty?

Priznám sa, že meno Andrej Kiska mi do začiatku boja o prezidentskú stoličku, či zlaté kreslo v štýle ukrajinského prezidenta, nebolo známe. Nevedel som kto to je, čo robí, čo dokázal. Oslovil ma ľudsky, príde mi z tých všetkých prezidentských kandidátov ako človek, ktorý sa nič nehrá. Asi to ani nepotrebuje. Je to úspešný človek, stojí okrem iného za zrodom Dobrého anjela, dokonca ma zaujala jeho veta, že do Dobrého anjela investoval zhruba jeden milión eur z vlastných zdrojov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

To je ten zlodej? Že by ukradol niekomu peniaze, potom sa zľakol a radšej ich vložil na charitu? Tak to je? Potom tu máme novodobého Jánošíka, ktorý bohatým bral a chudobným dával a už len preto by som mu mal dať svoj hlas.

Ak je teda zlodej, tak budem rád, keď v tom bude pokračovať. Nech len pekne bohatým berie a chudobným dáva. Slovensko je práve v období, kedy Jánošíka potrebuje...

Tomáš Hlatký

Tomáš Hlatký

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Neschovávam sa za trápne nicky, som reálna osoba a všetko vo svojom živote som si musel vybojovať sám...kto bude mať záujem, ten si moje články prečíta... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu