reklama

Moja štvrť 1: Aj off centrum môže byť cool

Určite poznáte ten pocit. Ste v nejakom meste, prechádzate sa po tých dôležitých turistických lokalitách, fotíte pamiatky, ale niečo vám chýba. Skutočný život sa odohráva niekde inde, a tie naozaj coolové štvrte preto treba hľadať mimo absolútneho centra. Preto som sa rozhodol napísať o mojej obľúbenej štvrti v Bratislave. Je ňou trojuholník Medená - Vajanského nábrežie - Štúrova. Posledných osem rokov v tomto priestore trávim pomerne veľa času. Na Medenej 16 sa totiž nachádza náš Nu Spirit Bar a už o pár týždňov tu otvoríme ďalší podnik.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

New York má TriBeCa, Londýn Soho, a my v Bratislave zatiaľ tento nepomenovaný trojuholník. Na prvý pohľad je to tichá rezidenčná štvrť, kde sa nenakupuje ani nežúruje. Za tých osem rokov, čo sa tu pohybujem, sa však veľa zmenilo. Treba mať otvorené oči, pretože veľa zaujímavých miest na seba nepúta bombastickou reklamou.

O "svojej" štvrti chcem napísať sériu článkov. Poradím vám, kde sa v nej dajú kúpiť dobré knižky alebo hip hopové oblečenie pre dámy. Kam ísť na výstavu alebo za dobrou hudbou. Kde si dať fair-trade kávu. Dovidenia v kníhkupectve U Bandiho, v našom bare alebo v Mada Music.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou


View Larger Map

Rado Tomek

Rado Tomek

Bloger 
  • Počet článkov:  102
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som ekonomicky novinar a okrem toho aj DJ Kinet, promoter, majitel bratislavskeho Nu Spirit Baru. Zoznam autorových rubrík:  EkonomikaHudbaNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu