
Grilovanie v sebe skrýva akúsi zvláštnu atmosféru. Odmalička som pozerala rada do ohňa a i keď tu sú len tlejúce uhlíky, aj tak sa s nimi rada pohrávam. Najradšej mám maličký fén, s ktorým sa rozohrievajú uhlíky a vďaka nemu som bola povýšená na hlavnú rozdúchavačku ohňa. Často sa mi to skôr však darí opak, a uhlíky začínajú hasnúť :-) Našťastie je vždy po ruke nejaký profík, čo sa situácie ujme.Milujem chvíle, keď sa v kľude posadíme a len tak klebetíme o nepodstatných veciach. Na tieto chvíle sa teším ešte pre jeden špeciálny dôvod. Bylinkové maslo. Často sa mi stáva, že nie je doplnkom k mäsu, ale mäso slúži ako príloha k nemu. Jeho príprava je veľmi jednoduchá, avšak chuť výnimočná a nepostrádateľná. Má to však aj jednu drobnú kozmetickú chybičku. Moja osobná konzumácia sa zvýšila, ale čo by labužník nevytrpel, no nie? Zahájenie grilovacej sezóny ma čaká túto nedeľu a veľmi sa teším! Dúfam, že počasie vyjde, veď pod mrakmi by to nebolo ono. Podobne plánujúcim prajem dobrú chuť :-)