reklama

Certifikáty pre dobré zamestnanie zadarmo

Chcete, aby pri pohľade na váš životopis budúci chebodárca zhíkol a podal vám pracovnú zmluvu? Potom by ste mali mať o všetkom, čo viete, papier. Za väčšinu cerifikátov sa platí, na internete ale nájdete stránky, ktoré vám váš vlastný vystavia zadarmo. Stačí jednoducho vyplniť test.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Zaregistrujte sa na stránkach Brainbench.com, v zozname vyberte test, ktorý by ste radi absolvovali, podľa pokynov odpovedzte na štyridsať otázok a hneď sa ukáže, aký ste preborník. Systém vám zároveň povie, koľko percent predchádzajúcich uchádzačov bolo lepších, či horších, odhalí vaše slabé a silné stránky, budúcemu zamestnávateľovi dokonca povie, do akej miery budete neskôr potrebovať pomôcť.

Skúsil som test z princípov internetu a HTML a zistil som, že som solídnym dvojkárom ("Demonstrates a solid understanding of core concepts within this topic"), existenčne však vyžadujem človeka na telefón ("May require some initial assistancewith advanced concepts, however.")

Koncepcia sa mi páči, keď si zaplatíte, certifikát môžete dostať pekne na papieri, inak sa dá priamo cez internet poslať zamestnávateľovi.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ešte keby u nás na Slovensku bolo podvádzať rovnakou hanbou ako v USA... Inak Brainbench.com vrelo odporúčam. (via Životopis.sk)

Tomáš Ulej

Tomáš Ulej

Bloger 
  • Počet článkov:  119
  •  | 
  • Páči sa:  0x

(bývalý) novinár, aforista, autor článkov a textov, zakladateľ Zlatého fondu denníka SME. Do SME pravidelne píšem stĺpčeky Listy z Webu Zoznam autorových rubrík:  AktuálneTechnológieVoľný štýlSurfujemZaujímavostiSlovenčinaSpamDojmy z čítaniaPoéziaZvukMiniatúryPríbehy z veľkej BratislavySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu