reklama

Nastali krásne časy normalizácie

Dúfam, že pravicové strany si urobia poučenie  z krízového vývoja v stranách a spoločnosti po parlamentných voľbách v roku 2010. Treba dačo robiť, čo pomaly ale predsa len prinavráti  dôveru.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Tak. A máme to za sebou a 4 roky môžeme akurát tak frfľať a bezmocne sledovať následky prudkého globálneho otepľovania, ktoré k nám prinesie grécku klímu už do 4 rokov. Všetko sa znormalizuje, Trnka prehlási údajnú gorilu za neexistujúcu fatamorgánu. A my budeme mať úplne iné starosti ako sledovať vládne cesty do Minska, Kijeva a samozrejme Bruselu.

Ale hlavne ozaj bude trocha kľud. Lebo takýto debakel si pravica zaslúžila po tých hlúpych hádkach. Dúfam, že pravicové strany si urobia poučenie z krízového vývoja v stranách a spoločnosti po parlamentných voľbách v roku 2010. Treba dačo robiť, čo pomaly ale predsa len prinavráti dôveru.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Môj stručný terajší pohľad na pravicu je nasledovný:

SDKÚ namaľovanie fasády Žitnianskej ksichtom nepomôže. Je to celé prehnité, stuchnuté, plesnivé, rozpadnuté a nedôveryhodné. Tejto strane už nikdy nebudem veriť nič !!! Mega klientelizmus totiž nerobil Dzurinda. Ten o tom možno „len" vedel. Tých káuz je oveľa viac ako je opísané v gorile, ako je budova DU, ako je systém správy daní, ako je ... Vyčnieva len nesmierne maličký vrchol ľadovca.

KDH je antiintegračný prvok, nech si kecajú čokoľvek. Zadusia každú dobrú myšlienku. A teraz hádam najviac smútia nad Ficovým ziskom, lebo zásnuby prebehli a len vďaka vysokému zisku Smeru sa KDH zázračne nepasovala za hlavného garanta sociálnych istôt a prehlásenia Krista za pravoverného boľševika.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Híd-Most nemá žiadny program okrem získavania maďarských privilégií. Im je vlastne úplne jedno, či by to získali s Ficom alebo Dzurindom. V tejto súvislosti to treba oceniť. Majú svoj program a cieľ a idú po ňom. Veľmi pragmatické.

SAS je moja srdcová záležitosť, tak tu máličko viac. SAS mala získať teraz vo voľbách pri dzurindových gorilách, KDHáckych zásnubách a HÍDackých požiadavkách najmenej 15- 20 %. Sama sa o to zbytočne pripravila. Voličov má len v Bratislave a to nabudúce nemusí stačiť. No a prečo nemala tých 20 %? Lebo hlúpe raňajky s Kočnerom všetko zničili. A okrem toho úplne zbytočne bez nutnosti a odporu vypustili liberálne témy z požiadaviek, na ktorých im ozaj veľmi záleží. Mám podozrenie, že liberálna agenda vlastne nie je pre nich až tak veľmi srdcová záležitosť. Ale na hlasy odvodový bonus stačiť nemôže. No a treba prestať plakať nad krivdami a „krivdami" z minulosti. Normálneho človeka už vôbec nezaujíma, ako to bolo naozaj s tými odposluchmi. Život ide ďalej a treba sa navrátiť k tomu, čo ich voliči naozaj chcú. K rozumným ekonomickým alternatívam, k liberálnym témam, k neprijateľnosti eurovalu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A ešte pár poznámok:

Téma lebo Fico už neplatí a nemusí platiť ani za vlády Fica, ak Fico neurobí fatálne chyby.

Vodca pravice je nepotrebná funkcia. Vlastne ide len o nič neriešiace spory medzi zoslabnutými neplodnými samcami, ktorý z nich má väčšie gule.

Najkrajšia vec teraz ale je to, že prichádza jar, začnú rásť huby a kvitnúť kvety. Bežte si všetci vyvetrať hlavy a nechajte Fica aspoň tých 100 dní budovať socialistickú vlasť.

Ak sa vám text páči, kliknite na vybrali.sme.sk

Ľubomír Valenčík

Ľubomír Valenčík

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som fyzik, ktorého zaujíma všetko, čo je zaujímavé, nevysvetlené, zvláštne. Viac nájdete na www.hyperion.sk. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu