reklama

Golf na snehu si pýta odborníka

Už 27. januára sa vo švajčiarskom Engadine (kantón Graubündene) záverečný turnaj sezóny „Villa Maria-Cup". Zasvietený do veci vie, že ide o golfový turnaj na snehu. Od 18. Do 20. Januára si golfoví hráči vychutnajú najdôležitejší 18. jamkový turnaj sezóny v Tarasp-Vulpera.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Golf na snehu znamená, že si musíte dobre zašnurovať teplé futrované golfové čižmy, viacero vrstiev teplého oblečenia a potom sa pokúsiť so stuhnutými prstami pri mínusových teplotách golfovou palicou trafiť loptičku, vysvetľuje denník Bündner Tagblatt. Erich Jaeger to ovláda najlepšie. Je totiž zanieteným fanúšikom golfu na snehu a zároveň aj jeden z mála odborníkov pre stavbu zimného golfového ihriska. Jedno z nich - v okolí zámku Tarasp, stavia už 18. rok. Ide o 9-jamkové golfové ihrisko.

Erich Jaeger vlastní vo Vulpere spolu s manželkou hotel „Villa Maria". Nečudo, že záverečná pohárová súťaž sa hrdí rovnakým názvom. Takže kto hľadá odborníka pre zimný golf, nemusí hľadať ihlu v kope sena, ale priamo na golfovom ihrisku, inými slovami povedané" na jednom alpskom snehovom golfovom ihrisku".

Rudolfa Vallová

Rudolfa Vallová

Bloger 
  • Počet článkov:  191
  •  | 
  • Páči sa:  272x

Dlhoročná odborníčka v oblasti cestovného ruchu otvára diskusiu o "Cestovnom ruchu v 21.storočí" a vyzýva k založeniu iniciatívy - clustra pre podporu kvalifikovaného spracovania Plánu obnovy pre cestovný ruch. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenácestovanie.smeekonomika.smesúkromnépolitika.sme

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu