reklama

Cestovateľské Videá - Propagujte vaše aktivity v cestovnom ruchu

Propagácia vašich služieb v cestovnom ruchu kreatívnym a profesionálnym videom? Video je momentálne veľmi populárny marketingovým trendom (nástrojom), tak neváhajte a využite videá pre propagáciu Vášho biznisu čím skôr.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ahojte priatelia cestovného ruchu - cestovania, turizmu, dobrodružsta, ale aj lákavých slnečných dovoleniek... 

 Dávam vám do pozornosti jeden z mojich nových projektov v tomto roku. Satori Cinema travel pre vás vytvorí úžasné profesionálne reklamné video v oblasti cestovného ruchu. V tomto roku 2020 tvoríme už aj na Slovensku.

V cestovnom ruchu máme na konte už množstvo zaujímavých video projektov na Slovensku ale aj za našimi hranicami - napríklad v krajinách ako Peru, Nový Zéland ale aj na vzdialených ostrovoch Francúzskej Polynézie - Tahiti. Kedže sa väčšinou videá šíria internetom tak sa pochválim referencio ako napr:..

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Naše video zábery boli použité vo videu pre propagáciu Markézskych ostrovov (súostrovie Francúzskej Polynézie) na najväčšej FB cestovateľskej stránke na svete - MUST DO TRAVELS, ktorá má momentálne viac ako 9,5 milióna fanúšikov. 

Cestovateľské videá,  dovolenkové videá, promo video pre vašu firmu
Cestovateľské videá, dovolenkové videá, promo video pre vašu firmu (zdroj: https://www.facebook.com/106548697413877/videos/518691752282021/)

 V prvých projektoch bude stáť za kamerou či réžiou moja maličkosť. Neváhajte a kontaktujte nás, kým nie sme ešte úplne vybookovaní. Budem sa tešíť sa na spoluprácu.

Satori Cinema sa venuje video produkcii najmä v týchto oblastiach: 

  • promo videá vašich eventov - Spoločenské podujatia,koncerty, plesy, a iné.

  • umelecko - cestovateľské videá,

  • inšpiratívno - motivačné videá

  • dokumentárne filmy

  • hudobné videoklipy 

Postprodukcia videa: réžia,obrazový strih, kreatívny strih, kolorizácia, zvuková dramaturgia.

Navštívte WEB STRÁNKU a sledujte naše projekty: 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

https://satoricinema.wixsite.com/video-sluzby/cestovatelske-videa

Michal Vasilko Kele

Michal Vasilko Kele

Bloger 
  • Počet článkov:  12
  •  | 
  • Páči sa:  0x

"Život je priorita. A život je ako hra. Akú hru si vyberieš takú budeš hrať." Michal je známy na Slovensku a tiež v zahraničí ako video tvorca a fotograf. Tvorí umelecké, reportážne dokumenty, komerčné projekty a umelecké -inšpiratívné videá. Je vášnivým cestovateľom a inšpirátorom na ceste k vedomému spôsobu života - k hlbšiemu porozumeniu duchovnej podstaty človeka, poukazujúc na dôležitosť prírody a kozmu v našich životoch. Posledné roky cestoval a natáčal rôzne video projekty. Venoval sa ekologickému a samo-udržateľnému spôsobu života. Jeho zdielanie v online priestore nájdete v linkoch nižšie. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu