reklama

Zábava

Ospravedlňujem sa za gramatickú CHYBU z minulého blogu. Hanbím sa za ňu a maturantovi by sa to nemalo stávať, alebo bol to len preklep.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Písať však chcem o niečom inom. Posledné roky na Slovensku pozorujem úpadok humoru. Nemyslím ani tak na reality show, ako skôr humoristické relácie. Viem po nemecky a anglicky a tak, keď sa chcem zasmiať, pozerám na nemeckej Pro 7 Tv Total alebo na amerických staniciach Jaya Lena. Myslím si, že to sú páni humoristi. Uznávam však, že aj český Jan Kraus má vysokú úroveň a vždy keď mám možnosť, tak si ho pozriem. Ale na Slovensku?

Je to čím ďalej tým horšie. Neviem, ale SOS sa mi zdá vtipné asi v tak 3 minútach z celej jednej epizódy. Inkognito je síce vtipné, ale stále to nie je program, ktorý by ma prinútil sadnúť si každý týždeň pred obrazovku. Zdá sa mi dosť málo len pozerať na 4 hercov, ktorý majú hádať povolanie.  Uragán na Markíze, ale aj na STV bol len odvar toho, čo sme my, poslucháči Twistu, mohli každý mesiac počúvať. Podobne dopadli aj Noga, Skrúcaný a spol., ktorý v časoch svojej najväčšej slávy tiež excelovali na Twiste. Minule som videl Andyho Krausa v jeho novej show. Musím povedať, že mu veľmi držím palce a dúfam ,že sa mu podarí vytvoriť zaujímavú reláciu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ostáva nám len dúfať, že sa zábava na slovenských kanáloch opäť rozprúdi. Chce to však tím scenáristov, dramaturgov, pretože 2-3 ľudia nemôžu produkovať každý týždeň rovnako kvalitnú zábavu, aj keby sa veľmi snažili.

Michal Vdovičenko

Michal Vdovičenko

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

študent, VŠE Praha Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu