reklama

Zmývať vrstvy odporu - v praktickom živote 2. časť

Určite poznáte ten pocit, keď sa vám nedarí, máte ťažkosti. Keď sa vám cyklicky opakujú veľmi podobné situácie a vy, pre vás celkom prirodzene, stále rovnako reagujete a nechápete prečo sa to vlastne  deje. Vlastne rovnaké situácie, akurát len výmena za nový ksicht toho kto vám ,,ubližuje."  Cítite hnev, bolesť a odmietanie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ale ak by chcel niekto napravovať chyby sveta, väčšinou to aj tak zle dopadlo. Zmeniť človek môže len seba. Kedy sa človek zmení a dokáže sa vôbec zmeniť? A pokiaľ ano, nie je to len k horšiemu?

Najhoršie je, že sme väčšinou iba tým čo je do nás vkladane spoločnosťou a to len z účelov že treba niečo získať...

Zmeniť sa môžeme vedome, alebo pri nejakej situácii, ktorá spustí rýchli proces zmeny, ako trebárs smrť , vážny stres, či zase už spomínaná láska. Jednoducho silné stimulačné emócie.

Chyby nepozná vlastne iba láska. Ak ste zamilovaný nepoznáte chyby. Ak ste ,,napojený" na lásku, necítite bolesť. Takýto človek je pritom i zdravší, všetko ľahko zvláda. Ako náhle si človek všimne nejakú chybu, tak zrazu láska zmizne. Ale nedá sa asi stále behať po svete len zamilovaný, to si vyžaduje nejaký stav vyrovnania, upokojenia. Ide o to, naučiť sa lásku vnímať ako energiu ktorá človeka neustále obklopuje.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Postupne ako by sa mal človek učiť vo svojom živote chápať, posúvať sa, , tak by mal postupovať s určitou radosťou... Ide o to, pochopiť čo vám i ,,zlé“ situácie chcú naznačiť, čo vo vás má byť ,,vyliečené“, vyrovnané. Ak to človek začne chápať vedome, ,,odpor“ , bolesť, prestane mať svoju silu...

lenka vdovjaková

lenka vdovjaková

Bloger 
  • Počet článkov:  85
  •  | 
  • Páči sa:  0x

kvapka z mora a more zároveň Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu