reklama

Šva zmo to za lude?

Vskutku pôvabným spôsobom sa vysporiadal obyvateľ jedného z revúckych panelákov s neznámym občanom, ktorý po sebe zanechal vlastné exkrementy v pivničných priestoroch. Vo vchode vyvesil list, ktorého obsah nepotrebuje žiadny komentár:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

 ,, Šicím, šva tu bývamo, dávamo na známošč, že na zadné chodbište v pivnici se dakto vysral /odpýtam pekne/ a to tu ešče nebulo! Edon sused pódali, že bude treba zavolač brigádu, zohnač fúrik a lopatu a hovno odpratač. Ta se pripravte! Ale najskoré treba schvadzu zvolač, poradzič še, že ak na to a kodu. Šva zmo to za lude! V piuvnici sere a po sebe neobriádži! Druhy schody obgrcá a tiaž neobriadži. Výťah, ak je rok dlhý, nikto nepočiščí, a vera šesteši je aj posýkaný. 14 rodžín ho chasnuje, ale len edna osoba, aj to stará, ho sem-tam pošiščí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vera hanba! Každému se mahe chocišna stáč, ale po sebe nech aj obriadži. A za dešmi nech obraďa matere.A tomu, šva se v pivnici vysral nech nafurt stvrdne riť, aby ho roztrhlo!Prebášte za reš, ale tak sa veci maju. Svet je planý. Šva poviete? PS:

A tja papjare od hovna tam v pivnici dakto podpálil... 

autor: neznámy

prepísal: Jaroslav VERLÍK

Jaroslav Verlík

Jaroslav Verlík

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  0x

novinár na voľnej nohe, grafik, webdesigner Zoznam autorových rubrík:  PublicistikaGrafikaMédiáStaršie článkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu