reklama

Prosba občanom Spišskej Novej Vsi

V tomto článku by som chcel poprosiť občanov nášho mesta, aby zvážili očkovanie proti Covidu-19.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Milí občania Spišskej Novej Vsi, žijeme ťažkú a roky nepoznanú dobu. Svet, Slovensko a naše mesto nevynímajúc zasiahla pandémia Covidu-19. Predtým, sme chodili do práce, rodičia odvádzali svoje ratolesti do škôl, mladí ľudia sa zabávali. Fanúšikovia chodili na futbal, hokej alebo basketbal.

Sám som športový fanúšik a je pre mňa relaxom ísť na futbal, basketbal alebo hokej. Športy mi prinášajú krásne emócie, radosť, smútok a nervozitu. Sú pre mňa prostriedkom na oddych. S kamarátmi futbalistami som neraz býval aj na zápase "vonku". Fandil som, trošku som pokritizoval ak hrali zle, pochválil, ak odohrali dobrý zápas. Berú ma ako súčasť mužstva a ja ich ako rodinu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tiež ma teší, keď si môžem ísť s priateľmi posedieť, porozprávať sa a dať si pri tom dobré pivko alebo niečo dobré zajesť. Ani si neviete predstaviť, ako príjemné je, keď sa s niekým bavíte o športe, živote a často sa smejete na tom, čo ste zažili. Stretnutie s priateľmi je jednou z najkrajších vecí. Často si z takýchto osobných stretnutí vezmem dobrú náladu a pridanú hodnotu, elán a silu do života.

Novú energiu mi dá aj koncert alebo hudobné posedenie. Počas neho si môžem vypočuť svoje obľúbené kapely, zabaviť sa a spoznať tak nových ľudí. Napríklad taká kapela Freetimers alebo Smola a Hrušky sú ozaj skvelí a milí ľudia plní pozitívnej energie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Určite aj vy, milí občania a občianky nášho krásneho mesta, máte vo svojom živote veľa aktivít, ktoré vám robia radosť a mrzí vás, že si ich nemôžete užiť. Mňa to mrzelo na začiatku pandémie, ešte v časoch, kedy nebolo možné využiť vakcínu proti covidu. Hneď, ako to bolo možné, som ju využil a dal sa zaočkovať.

Som aktívny mladý muž a práve vakcína mi umožnila zažiť vyššie spomenuté radosti. Prosím Vás, milí obyvatelia okresu, zvážte túto možnosť a doprajte si slobodnejší voľný čas, prácu, a i samotný život. Prosím Vás vážte si ho, je veľmi vzácny a krehký. Ďakujem

Viktor Pamula

Viktor Pamula

Bloger 
  • Počet článkov:  190
  •  | 
  • Páči sa:  977x

Som mladý človek a aktivista. Vo svojom živote mám však od narodenia niečo s čím sa nezaobídem. Som na invalidnom vozíku. V tomto blogu by som rád poukázal na problémy, s ktorými sa stretávam. Sú to problémy s bariérami ľudskými ale aj materiálnymi. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu