reklama

lovce cup 2012 alebo zabavme sa s futbalom

Na dedine je to tak. Celé leto si užívame prázdninového voľna na futbalových ihriskách. V našej obci prišla myšlienka zorganizovať turnaj medzi ulicami. Bol to 1.ročník turnaja a tak tu bolo pár chýb, ktoré sa ale pri prvom ročníku vyskytnú. Všetky muchy sa dajú vychytať a napriek malým nedostatkom sme si futbalové popoludnie užili. Zúčastnili sa 4 mužstvá: Funduše, Hlavná, Dolná-Horná a Young Boys. Už od rána organizátori pripravovali ihrisko na "neľútostné boje". Na pravé poludnie sa začali schádzať aj samotní aktéri. Prvý ročník turnaja vypukol symbolicky o jednej hodine popoludní.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Aktéri futbalového popoludnia
Aktéri futbalového popoludnia 

V napínavých súbojoch sa bojovalo o každý centimeter ihriska. Všetci predvádzali skvelý futbal a diváci si prišli na svoje. Pekné akcie a ukážkové góly, ktorých bolo celkom rovných 30, ich dvíhali zo sedadiel. V úvodných zápasoch boli vidieť výkonnostné rozdiely a výhry rozdielom triedy. Po tom čo sa tímy v uvode turnaja rozohrali boli druhé zápasy vyrovnanejšie. Zápas medzi Hlavnou a Fundušami spoznal víťaza až v penaltovom rozstrele. Aj v zápase medzi Young Boys a Dolná-Horná sa predlžovalo, ale víťazný gól padol už po pár desiatkach sekúnd. Posledné zápasy určovali aj konečné poradie na turnaji. V boji o druhé miesto sa stretli Hlavná a Dolná-Horná. Aj keď Hlavná viedla po polčase 1:0, nakoniec zápas prehrala 1:3! V tejto chvíli bolo konečné poradie jasné. Zápas medzi už jasným víťazom Fundušami a tímom našich mladích chalanov Young Boys sa skončil výsledkom 8:2.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Všetci sme sa skvele zabavili a na všetkých čakal po tvrdých bojoch na trávniku chutný guláš. Na záver si všetci vychutnali potlesk pri vyhlásení výsledkov a pri poháriku vínka či piva rozobrali nielen dianie na turnaji. Prežili sme príjemné popoludnie a veríme, že sme začali novú tradíciu. Veľké ĎAKUJEME patrí najmä organizátorom. A už teraz sa tešíme na budúcoročnú edíciu Lovce Cup-u 2013.

Výsledky: Funduše 4:0 Dolná-Horná, Hlavná 6:1 Young Boys, Hlavná 1:1p Funduše 1:2 na pk, Young Boys 1:2 Dolná-Horná, Hlavná 1:3 Dolná-Horná, Funduše 8:2 Young Boys

1. Funduše 7, 2. Dolná-Horná 5, 3. Hlavná 5, 4. Young Boys 1

Vladimír Kováč

Vladimír Kováč

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študentom žurnalistiky. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu