reklama

Župan Trnka si strelil do kolena.

Ani roky vo funkcii nestačili na to, aby sa z politického eléva stal politik. Trnkovou jedinou devízou ostáva, že je “antiRaši” a maďarskí bossovia si na juhovýchode Slovenska neželajú silného hráča, ktorý by im videl do karát.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Príkladov je celý rad. Jeden z nich sa ma týka osobne. O čo ide?

Regionálny denník korzar.sk zverejnil útočný článok, v ktorom sa michalovský poslanec  NRSR za OĽANO Milan Potocký pokúša očierniť iného regionálneho politika za OĽANO  v Michalovciach, Vladimíra Semana.

Toto je ten článok:

https://kosice.korzar.sme.sk/c/22714835/videa-za-12-tisic-videlo-od-7-do-30-divakov-pre-krajsku-organizaciu-ich-tocil-clen-komisie.html

Pán župan je zhrozený. Osobne podáva podnet na Radu pre etiku KSK, aby na základe Potockého indície odstránila Semana z Komisie KSK.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

https://kosice.korzar.sme.sk/c/22716776/kosicky-zupan-podal-podnet-etickej-komisii-na-clena-jednej-z-komisii.html
Čo nasledovalo?

Ani Rada pre etiku, ani žiadny z poslancov KSK sa nestotožnil s Potockého a Trnkovým videním situácie. 

Seman totiž  získal  zákazku od organizácie, ktorá nespadá pod KSK. Išlo o  projekt, ktorý neplatí KSK. Nejde teda o  konflikt záujmov.

Videli to všetci poslanci KSK, iba poslanec Potocký a župan Trnka nie.

Pritom už v samotnom škandalizujúcom článku je lož. Dokumentárne filmy, ktoré boli predmetom zákazky, sú totiž ťažiskovo určené pre medzinárodnú prezentáciu, zverejnenie na viacerých weboch a v sieti televízií. Nuž a tam je sledovanosť rádovo v desiatkach tisícov videní.  Nie “od 7 do 30”, ako klame titulok článku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Trnka si opäť strelil do kolena, je však otázka, či mu jeho mentálna výbava dovolí, aby to pochopil. Potocký bude musieť vymyslieť iný spôsob, ako ostať jediný kohút na smetisku OĽANO v Michalovciach.

Škandalizujúci  článok však splnil účel. Internet si pamätá.

Vladimír Seman bude musieť ešte roky vysvetľovať, ako to bolo a táto špina mu bude dlho prekážať vo vykonávaní jeho profesie televízneho publicistu.

Vladimír Seman

Vladimír Seman

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  52
  •  | 
  • Páči sa:  338x

V televíznej oblasti pôsobím vyše 30 rokov, Vlastním súkromnú produkčnú spoločnosť seman.tv. Blogy vychádzajú z autorských televíznych materiálov a dopĺňajú ich. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu