reklama

Facebook a World Bike Travel

V dnešnej dobe platí vraj - ak nie si na sociálnej sieti  Facebook, tak neexistuješ. Preto som vytvoril profil cesty okolo sveta na Facebook.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Momentálne facebook stránka World Bike Travel funguje v slovenčine. Na webe je slovenská verzia na .sk doméne a anglická verzia na .com doméne. Tam tiež zatiaľ aktualizujem len slovenskú stránku. Komunikácia sa časom asi zmení na anglickú, ale až po odštartovaní cesty.

Na stránke na Facebooku sa dozviete o novinkách a partneroch projektu WBT. Občas zavesím né foto alebo video. Budem informovať aj o akciách a výletoch pre ľudí, ktorí chcú zažiť niečo viac či už dobrodružstvo alebo si len pojazdiť na bicykli na jednej s verejných etáp počas cesty. Destinácie ako Patagónia, Himaláje, Thajsko nie sú bežnou súčasťou ponuky cestovných kancelárií a ako súčasť cesty okolo vseta to má aj trošku iný nádych.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pred cestou plánujem tiež niekoľko prípravných akcií ako Dobrodružstvo v Maroku na bicykli , Cyklo sústredenie v Banskej Štiavnici, Športový fit pobyt na Kanárskych ostrovoch v zime. Chcel som aj okolo Slovenska, ale na to mi už čas nevyjde.

Ak sa ti projekt páči, tak stačí dať like. Ďakujem za podporu.

Karol Voltemár

Karol Voltemár

Bloger 
  • Počet článkov:  37
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Strávil som viac ako 41 mesiacov na ceste okolo sveta na bicykli. Venujem sa aktívne cyklistike, cestovaniu a foteniu. Pracujem v oblasti internetu a marketingu - online marketingová agentúra Madviso a blogujem na osobnom blogu Voltemar.sk. Máme zopár online magazínov. Máme malú predajňu Lulubee a e-shop s oblečením na cyklistiku a šport Trenujeme. Prevádzkujeme platformu pre e-shop na prenájom. Zoznam autorových rubrík:  ŠportSpoločnosťZdravieCesta okolo sveta na bicykliCestovanieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu