reklama

Ja a Brat

Slnečne, doobeda s prehánkami a búrkami. Popoludní bezoblačno, 35°C, pravdepodobnosť tajfúnu...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Poznáte to všetci. Súrodenci a tak nepekne sa hádajú. Už ani neviem kedy to začalo a kto to začal. Vraj sme bilo zlatí keď sme boli malí. Ja som bračekovi nosti hračky a on ma mal za to rád. Idyla. Potom sme ale vyrástli. Dve beštie v dome. Rozbité sklo na dverách, kopec krvi (obeťou som bol ja - starší). Stopy po bitke a slzy v očiach (obeť - Branko, ten mladší). Pre pravdivosť musím dodať, že častejšie bol on ten nevinný, aj keď ako zásadne všetci mladší súrodenci veľký provokatér. Nie nehádajme sa kto je ten lepší či starší alebo mladší súrodenec o inom chcem písať.

 Vyrástli sme a spory sa urovnali. Vždy spolu, dvaja podobní bratia ktorých si v časoch keď sme nosili podobný účes stále mýlili. Môžem povedať že mám najlepšieho brata na svete. Nik mi nikdy tak nepomohol ako on. Môžem si byť 100% istý že ma nikdy nenechá v kaši. To vám poviem je to super pocit. A je opodstatnený. Ale mňa trápi opačná situácia. Či som to ja schopný urobiť pre neho. Nehovorím o fiasku s darčekom k narodeninám (o kúpe cez Ebay budem ešte asi blog len písať) ale o tom či to on tak vníma ako ja a či má vôbec dôvod. Lebo ja som sa doteraz ako moc spoľahlivý a nesebecký brat neprejavil. Keď bude v kaši tak snáď nájdem dosť síl aby som mu pomohol, ochránil ho. Zatiaľ som sa tak ale neprejavil. Ba ešte horšie, ja som sa niekoľko krát prejavil ako zlý brat. Najhoršie je to že mi to povedali iní. To je naozaj studená sprcha. Či som mal pravdu alebo nie to je jedno. Ale že som si to nevedel uvedomiť sám!!!

 Nechcem byť bratom ktorého existencia toho druhého mrzí. A už vôbec nie sklamaním vtedy keď to vôbec nečaká. Áno má chyby aj on. Ale ja ich mám priam rád. Som na neho hrdý (mám byť aj prečo) a dúfam že sa mi podarí povedať mu do očí ako ma to mrzí a ako ho mám rád. Snáď kôr ako si toto prečíta.

Branko mám Ťa rád.

Tvoj Brat.

Martin Vranka

Martin Vranka

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

cicúch Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu