reklama

Najlepšia komédia

Raz keď som stála na autobusovej stanici, čakajúc dve hodiny na autobus domov ma napadlo, aký by bol svet, keby ľudia hovorili len pravdu. Prvé čo ma samozrejme napadlo bola politika a naši milí pravdovravní poslanci, premiéri a ministri. Pomaly by vychádzali z áut a chodili by sa zapisovať do parlamentu, že prišli. Otázka: príde aj pán predseda? Odpoveď: niéé , bláznite? Ani ja by som tu teraz nebol, keby som dokázal vymyslieť nejakú blbosť,  ktorú by ste mi zožrali...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Pomaly by sa usadili a pán premiér by sa spýtal pána ministra financií : no čo ako to ide v tom našom štátnom rozpočte, zahladil si všetko? A pán minister by odvetil: ale čoby, čo si blázon, stúpame s deficitom vyššie ako kozmická loď od NASA a ty chceš odo mňa aby som to nejako zahladil? Keby bol skutočný deficit dieťa tak vybije ortuť na teplomery. A začalo by sa hlasovanie: Kto je za návrh predkladaného ďalšieho nezmyselného zákonu, ktorý som ani nečítal lebo som hral golf na výletnej lodi ? A z parlamentu sa bude odznievať: Jano a dáš mi tých 1000 eur keď zahlasujem za tú kopu papierov čo držím v ruke? Čo mám stlačiť? Jak mam zahlasovať za takú blbosť ? Kto to vymyslel? Ty Juro? Páni rýchlo stlačte druhé tlačidlo zľava, čaká ma limuzína a nastreľovanie vlasov... kto tu má čakať? Čo tak zrýchlenie prijímanie?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Alebo v televízory... pán premiér prečo nechcete odpovedať na otázky médií? Odpoveď: lebo mi študenti pripravili monológ a ja neviem o čom tu vlastne točíme.

Doma v rodine. Milanko, ty si bol na pive!!!! Nie, bol som iba dole v krčme a keď som si predstavil, že ťa mám počúvať na ex som vypil 5 vodiek a až potom som si nechal načapovať pivo. Chutí ti čo som ti navarila? Najradšej by som sa rozbehol domov k mame a umýval jej dlážku na záchode každý deň po robote ,aby mi navarila a nemusel som toto jesť.

Predstavte si takú pravdu v USA. Pán prezident , lieta nad nami UFO? Ja som UFO. Máte tajné laboratórium? Myslíte si , že keď som došiel na tento svet som plánoval žiť niekde inde ako v tejto luxusnej vile, čomu vy pozemšťania hovoríte biely dom?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A čo tak NASA: Ktoré asteroidy ste spozorovali, ktoré by mohli ohroziť našu existenciu. Odpoveď: asi tak 5, prvý priletí zajtra ráno, preto ma dnes prepustia a odletím s rodinou na vesmírnu loď, o ktorej vy len môžete snívať.

Myslím, že vo väčšine prípadov by sme sa asi zasmiali, možno aj tá politika by bola príjemnejšia, len či by sme aj my dokázali žiť tak ako si myslíme, že žijeme, bez klamstiev ako sa hovorí po anglicky „ face - to- face". Možno sú klamstvá to, čo našu civilizáciu drží pohromade.

Petra Vykopalova

Petra Vykopalova

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

studentka ktora zacina tusit co je skutocny svet:) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu