reklama

hokejový ošiaľ

V nedeľu skončili Majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré sa tento rok konali vo Fínsku a Švédsku. Celé Slovensko držalo našim hokejistom prsty, dúfajúc, že vyhráme. Mladí či starí, každý z nás mal nervy napnuté, ako to všetko dopadne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 Zdolaním niektorých súperov sme sa nakoniec dostali medzi osem najlepších tímov. Kanadu sme vyradili z boja o medajly a tým pádom sme mohli o ne bojovať my. Po zápase s bratmi Čechmi sme hrali o prvé miesto. Máme však striebro, za čo našim hokejistom všetci ďakujeme.

Smutné však je to, žerí Česi sa nezmierili s prehrou a začali na sociálnej sieti po nás nadávať, priať slovenským hokejistom pád lietadla.

Českí komentátori počas zápasu s Bielorusmi našu výhru komentovali ako šťastie a neustále nás "dávali dole". Dalo by sa povedať, že sa nám škodoradostne vysmievali. Keby sme však my urobili niečo podobné, riešili by to všetci.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je ťažké sa zmieriť s prehrou, keďže zväčša nad nami vyhrávali. No my sme porazili tohto "neprekonateľného súpera". Nechcem hádzať vštkých Čechov do jedného vreca, lebo viem, že sú aj tí. čo nám fandili, len niektorí to proste prehnali.

Nikoleta Wellová

Nikoleta Wellová

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študentka cirkevného gymnázia, baba, ktorá občas nevie, čo chce :) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu