500 ml sladkej smotany som nechala prejsť skoro varom so 40 g hnedého cukru. Medzitým som nechala v miske 5 minút oddychovať 2 lyžičky práškovej želatíny s 2 lyžicami vody. Želatínu po spojení s vodou som pridala do skorovariacej sa smotany s cukrom a povarila ešte cca 2 minútky, pokým sa želatína neroztopila a nespojila so smotanou.
4 misky som jemne vytrela obyčajným olejom, rozliala sem smotanovú zmes, misky nechala vychladnúť a potom šup s nimi do chladničky do chladu.
PSSSSSSt, panna cotta spíííííí

A dnes večer, keď som prišla z práce, jemne som nožom oddelila kraje od misky, vyklopila na tanier, k tomu šupla marhuľový džem a škoricu.

Môžeme kombinovať s hocičím- čerstvým ovocím, zavaraninou, jahodami, černicami, alebo len tak, natur...
Každému podľa chuti...Nebíčko v papulke :-)
P.S. neexperimentovala som, recept som našla na webe.