reklama

Agent 363 Kollárov poskok v akcii prepustil Bödöra, Gašpara, Haščáka a iné smotánkové celebrity, Edo a Igor miništrujú Marošovi.

Dnes bola tlačovka, nikto z medií sa neodvažil spýtať Žilinku, čo v Rusku podpísal a s kým sa tam stretol...

Agent 363 Kollárov poskok v akcii prepustil  Bödöra, Gašpara, Haščáka a iné smotánkové celebrity, Edo a Igor miništrujú Marošovi.
Prezidentka a jej obľubený prokurátor (Zdroj: FB)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Igor Matovič nám povedal, že bohužiaľ Maroša Žilinku musíme vytrpieť nasledujúc 6 rokov. 

Igor Matovič povedal, že Vlado Pčolinský, je podľa neho úplne nevinný, že on to tak ľudsky cíti.

Igor Matovič nemal nič proti cestám Maroša Žilinku do Moskvy a nezaujíma ho, čo podpísal a podľa Matoviča je to Žilinkova súkromná vec.

Igora Matoviča vôbec nezaujíma, že Maroš Žilinka sa stretol v Leningradskej ermitráži s Patruševom šéfom bezpečnostnej rady Ruska bývalým dlhoročným šéfom FSB (nástupca KGB) a je to osobný priateľ Putina a jeho možný nástupca.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Igora Matoviča vôbec nezaujíma, že s GP Ruskej federácie  generálom KGB Krasnovom Žilinka podpísal, že budeme postupovať spoločne v oblasti boja proti korupcii, ekonomickej kriminality, ľudských práv rovnakým spôsobom ako Ruská federácia.

Podľa IM Žilinka nespochybnil naše smerovanie do NATO a súhlasí s tvrdením, že súčasná zmluva s NATO je horšia ako zo ´68 roku. A skutočne Maroš Žilinka je  lepší ako Biľak. A obliatie busty Biľaka červenou farbou je zo strany Kalmusa nehanebný zločin.

Maroš Žilinka to okamžite začal aplikovať v praxi oslobodením Bödöra, Gašpara, Haščáka, Brheľa a iných mega korupčníkov. Igor Matovič to zadefinoval tak, že polícia, vyšetrovatelia, prokuratúra a súdy majú rozviazané ruky. To, že tam neprebehla očista to IM vôbec, ale vôbec nevadí a IM predpokladá, že už to sú očistení ľudia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Igor Matovič k agentom na ruskej ambasáde nepovedal ani slovo.

Igor Matovič a Eduard Heger nevidia nič zlého, ani na moskovskom absolventovi Samuelovi Vlčanovi, keď sviňa, tak pre štátneho tajomníka Kyseľa jedna za 4000 eur, no a čo nech má chlapec, ešte sa mu Vlčan poďakoval, aj za dobre odvedenú prácu. To bude mega s...., keď bude vychovaná za 4000 eur možno si aj Vlčan jednu kúpi, keď urobia dozvuky svadby z korunovačného kostola sviňu budú porciovať kosákom a kladivom. Možno prú aj kamaráti Heger a Doba s manželkami a Igor s Paulinkou a dcérami na jedenie tej mega s.... odchovanej Kyseľom. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Samuel Vlčan vzor ,,spravodlivosti" nedávno uvedený pani prezidentkou vykladal, že nebude zdražovanie potravín a keď to povedala pani prezidentka aj Samuel, tak tomu musíme veriť, kto je tu pravdovravnejší ako oni dvaja.

Samuel Vlčan podal trestne oznámenie na Mičovskeho vyšetrovateľov z PPA lebo zistil, že Bödörr, Kvietik, Kožuch a ďalśí z dobytkára sú čistí ako ľalie. Zistil to nový riaditeľ PPA Kiss ktorý dokončil školu v roku 2018 a tomu sa tiež dá veriť, vyzerá seriózne nehrýzie. 

Naopak sú vinní ľudia vyšetrovatelia od Mičovského, lebo oni sa snažili dostať nevinného Bödöra, Gašpara do basy. A títo dvaja budú kandidovať v nasledujúcich voľbách za stranu SMER ako vzory poctivosti....?

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Hlavné pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde 20. januára 2020 v Pezinku.
Hlavné pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde 20. januára 2020 v Pezinku.  (zdroj: FB)

Neprávom bol obvinený aj Slavomír Haśčák, ktorého mesačná mzda je od 13 do 16 miliónov a požaduje ju preplatiť a pôjde to zdaní občanov? Navrhujem aby to išlo zo zhabaných majetkov oligarchov...

Konečne budú potrestaní aj kajúcnici Mako a Beňa ktorí hrubým spôsobom obvinili V. Pčolinskeho a  snáď sa dočkáme, že v base skončí aj čurilovská mafia.

Igor Matovič aj s Edom Hegerom a Samuelom Vlčanom tešia, ako dobre nám tu tá spravodlivosť funguje... 

Vidíte občania, čo sme si zvolili to máme, spravodlivosť nakoniec zvíťazí, alebo NIE?

Ešte dodatok

Dnes bude oslobodený aj Marián Kotleba

A ďalší Marián Kočner s objednávkou vraždy Janka a Martinky nemá nič spoločného... a kto bude riešiť objednávateľov vraždy, keď vyšetrovací tím za Jána a Martinku bol zrušený Sakovou.

Ústavný súd rozhodol, že príslušníci štátnej bezpečnosti si výsluhové dôchodky zaslúžia v plnej výške a tak je Slovensko jedinou krajinou, kde uznávajú týchto ,,vynikajúcich pracovníkov" za demokraciu a spravodlivosť, výsmech....

Smutné je, že podľa občanov Slovenska by mal mať Maroš Žilinka ruky /roz/viazané najlepšie podľa nich putami. A títo občania, by ho chceli odvolať našťastie Oľano, aj SME rodina nedopustia, aby bol Maroš Žilinka odvolaný. /hanba/

Dokonca niektoré indivíduá tvrdia, že Maroš Žilinka je vlastizradca, čo je podľa Eda, Igora a Samuela nehorázne klamstvo. Lebo Maroš Žilinka je podľa nich vzor poctivosti. 

A teraz važne

Žilinku OĽaNO zvolili tuším, až na jedného poslanca celé OĽaNO, par ich bolo neprítomných. Žilinka nasľuboval hory, doly a  teraz sa nám tu vysmieva.

Maroš Žilinka, ja ako občan vás žiadam, aby ste dodržali sľub a zrušili extrémistické strany hlavne Kotlebovcov ĽSNS a Republiku. 


Vlasta Žampová

Vlasta Žampová

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  1 418x

Vyznávam hodnoty viera, nádej, láska a mier. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu