reklama

Mojiznámi.sk ...urobia dieru do slovenského internetu?

Nové slovenské portály zamerané na chat, zoznamovanie ľudí a podobne majú kvôli obľúbenosti Azetu veľký problém udržať si a prilákať užívateľov. Nedávno vznikol portál Mojiznámi.sk, ktorý sa svojou povahou našťastie predsa len odlišuje od klasického chatu alebo zoznamky a preto sa postupne viac a viac zapĺňa radmi registrovaných úživateľov. Ak sa chcete dočítať viac alebo chcete získať pozvánku do tohto portálu pokračujte v čítaní.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)


Akýmsi mottom portálu je: "Slovensko je malá krajina a v podstate sa cez svojich príbuzných a ich príbuzných poznáme každý s každým". Na portál sa nedá registrovať klasickou cestou (teda kliknutím niekde na Registrovať a podobne) a nutné je získať pozvánku od niekoho, kto už zaregistrovaný je. Pokiaľ chcete napíšte mi na email lukas@zdechovan.com , že máte záujem o pozvánku a ja vám ju veľmi rad pošlem. V prípade, že viete o niekom zo svojich znamých, že je zaregistrovaný, požiadajte jeho. V sekcii môj profil si môžete nahrať svoje fotografie a vyplniť profil. V sekcii Moji známi sa vám zobrazia vaši známi, ktorých ste si našli alebo ktorí našli vás. Známi sa dajú pekne rozdeliť do ľubovoľných kategórií(spolužiaci, rodina, priatelia,...). K portálu nechýba ani pošta, rýchla pošta a diskusie. Veľmi dobre je spravené vyhľadávanie známych a nechýba ani sekcia pozvať známych , kde si v bonusovom programe môžete aj zarobiť pár stoviek.


Ukážka úvodnej stránky portálu po prihlásení

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zaujímavou funkciou portálu je aj Vizualizácia, ktorá vám znázorní prepletanie vzťahov medzi vamy a vašimi známymi. 
Ukážka vizualizácie známych

Ak sa vám projekt zapáčil môžete mi napísať na môj email lukas@zdechovan.com a opätovne vám z portálu pošlem pozvánku :-) 

Lukáš Zdechovan

Lukáš Zdechovan

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študentom gymnázia Jozefa Gregora Tajovského(BB) v triede so zameraním na matematiku. Venujem sa aj webdesignu, programovaniu a rád čítam knihy. Ale so všetkého najradšej som so svojou priateľkou :-) Zoznam autorových rubrík:  Web dizajnŠkolaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu