reklama

Už nikdy nedám na reči okolia!!!!

Dnes som si sama sebe povedala, že som veľmi hlúpa hus. Ľudí som vždy delila na dve skupiny. Na zlú a na dobrú. Až dnes mi otvorilo oči jedno veľmi milé stretnutie. Stretla som sa s mužom, o ktorom som si myslela, že je to hlúpy sebavedomý tvor, ktorý vidí iba sám seba a odmieta všetkých naokolo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Dnes som otvorila oči a konečne som si uvedomila, že totak nie je. Žila som v domnienke, že nato aby som spoznala človekapotrebujem informácie od iných ľudí okolo seba. Takto to bolo aj v tomtoprípade. Bolo mi povedané, že daný človek je zlý, sebavedomý a doslovaodporný. Ja som s touto myšlienkou žila celý rok. Snažila som sa mu vždyvyhnúť a horko ťažko som ho odzdravila. Jednoducho brala som ho iba akonutne zlo.

Po dnešnom dni viem, že som sa veľmi mýlila. Namiestoarogantného sebavedomého chlapa, som stretla milého a tolerantného mladéhomuža, ktorý ide za svojim cieľom. Táto skúsenosť je pre mňa veľmi veľkýmponaučením, že nikdy sa nemám riadiť iba rečami iných, ale radšej mám dať nazdravú myseľ a vlastný úsudok.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Taktiež viem, že už nikdy nebudem robiť o človekuzávery skôr, ako sa s tým človekom osobne spoznám.

Barbora Zichová

Barbora Zichová

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som mladé a veselé stvorenie. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu