reklama

Aj vy sa chodíte venčiť?

Ja ano, a viacmenej pravidelne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Môj manžel mi to toleruje a keby len to,on mi robí dokonca aj doprovod. Moje venčenie spočíva v tom,že približne každý kvartál sa vyberiem na celodennú obhliadku obchodov,nákupných centier a iných vymožeností. A on to zlatíčko absolvuje so mnou.

Aby sme to uviedli na pravú mieru, v mojom venčení zásadne nekupujem handričky na seba,ani topánočky ani kozmetiku. Nepatria sem dokonca ani bežné nákupy do domácnosti. Toto je len také túlanie sa a prezeranie, nejaká dobrá kávička,prípadne obedík.

Ja si to väčšinou sama odšoférujem, sama si vyberiem kam a v akom poradí pôjdeme a on ide. Neviem,či by som našla ešte niekoho kto by toto so mnou absolvoval.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takýto výlet stojí nejaké tie peniaze, pretože ja síce tvrdím,že nič nejdem kupovať,ale ešte sa nestalo,že by som naozaj nič nekúpila.

Poslednú sobotu som absolvovala niečo takéto. Obzerala som nábytok v Nitre. Nič nepotrebujeme,ale predsa len nás to nič stálo dve tisícky. To bolo pomerne lacné, tentoraz.

A už sa teším na vianočné venčenie. Na to si špeciálne vyberiem Viedeň. Už aby to tu bolo!

Zuzana Dubcová *zuz*

Zuzana Dubcová *zuz*

Bloger 
  • Počet článkov:  243
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Kým si nájdeš miesto pod slnkom,začne sa stmievať! Zoznam autorových rubrík:  Z denníka jednej rodinyÚvahyOne storySpomienkyAj to sa stávaMňam a hamSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu