reklama

Kolobeh,alebo ako to v živote chodí

Večný a nekonečný príbeh. Ona ľúbi jeho,ale on sa pozerá za inou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

Andrea sa zamilovala do Braňa ešte v prvom ročníku gymnázia. Braňo si ju do tretiackej letnej aktivity ani nevšimol a aj vtedy ju zaregistroval,len keď sa topila. Pomohol jej z vody a to bolo asi všetko. On mal oči jedine pre Cindy. Krásku s tmavou pleťou a dlhokánskymi nohami. Cindy bola netýkavka,alebo takú povesť si budovala medzi spolužiakmi skoro dva roky. Až kým do ich triedy neprišiel nový spolužiak Denis. Odvtedy sa pri ňom išla roztopiť od lásky. Denis mal však dve lásky, futbal a Evu. Eva bola o dva roky staršia kaderníčka a trénerova frajerka. Teda chcela ňou byť,hoci Fero ju mal len na dve veci - na okrasu a do postele. Jeho srdce márne pišťalo za Gabikou - susedkou. Mala síce nemanželské dieťa,ale keď sa na neho pozrela tými veľkými hnedými očami, zniesol by jej modré z neba. Problém bol v tom,že ona nechcela Ferovo modré z neba,ale pre svoje dieťa chcela otca. Toho skutočného, Henricha. Nanešťastie, ten bol ženatý a na dievčinu z jednej oslavy si spomínal len matne a že majú spolu dieťa, to si vôbec nepripúšťal. Jeho manželka o úletoch asi vedela,ale keďže sama mala čo to na rováši,nechala to tak. Henrichovou najnovšou láskou bola Ivana,mladučká mažoretka. Nemala ešte ani 17 a už pomútila hlavu nejednému chlapcovi. Ona však snívala o jedinom princovi na bielom koni, o Jankovi z ich ulice.Jano bol automechanik a v remesle sa vyznal. Chodilo k nemu pol mesta a keďže to bol pohľadný chlap, väčšina žien si dávala auto skontrolovať len u neho. Všetky okrem krásnej Kataríny, šéfovej švagrinej. Tá ho vytrvalo ignorovala, lebo márne sa pokúšala zbaliť Laca. Laco bol majiteľ pizzerie, štyridsaťročný rozvedený, dobre situovaný,zabezpečený. Presne ako pre ňu - 33 ročnú, pohľadnú,zatiaľ slobodnú,marketingovú riaditeľku. Jediný malý háčik bol v tom,že Laco bol na mladé žabky a povedal si,že v živote sa už neožení,len si bude užívať z ... nástkami,dovtedy,kým sa bude dať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A tak jedného dňa sa kolotoč uzavrel a začal sa točiť akosi inak.

Do pizzerie prišla Andrea spolu zo spolužiačkami. V tej chvíli ako ju Laco uvidel,vedel že bude jeho. Netrvalo dlho a Andrea bola zamilovaná. Čo na tom,že je starší,ale má auto,byt,peniaze ... Braňo ich stretol na kúpalisku ruka v ruke a keď sa ich oči stretli,Andreine sa usmievali a jeho by chceli plakať. Prečo ju nedržím ja? pomyslel si vtedy. Cindy zistila,že futbal je síce fajn šport,ale zápasy a tréningy berú Denisovi všetok čas,nuž ho pustila k vode. Začala loviť Braňa,ale bolo neskoro. Denis si všimol,že Eva akosi zostarla a v kaderníctve sa nejako zahrabala. Fero sa oženil a na Evu mu neostával čas. Gabika konečne našla otca pre svoje dieťa - Fera. Nikdy mu nepovedala,kto je otcom jej dcérky. A Henrich sa spamätal,až keď mu prišlo oznámenie o svadbe. Nikde na papieroch nebolo jeho meno, nuž na dieťa nárok nemal. Jeho manželka ho podviedla s nejakým automechnikom,ktorý jej opravoval brzdy. Keď išiel do dielne spraviť poriadok, stretol sa tam s Katkou, veľmi pohľadnou slečnou, odviezli sa spolu do pizzerie a vzápätí na to do jej bytu. Obaja si potrebovali preliečiť bôl v srdci,lebo Henrich videl,že Jano je oveľa mladší a krajší ako on a Katarína stretla svoju nekonečnú lásku - Laca v objatí s nejakou študentkou.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A tu sa príbeh končí ...

... vlastne nekončí,lebo takéto a podobné príbehy píše život sám. 

Tento príbeh je vymyselný a akákoľvek podobnosť je iba náhoda .

Zuzana Dubcová *zuz*

Zuzana Dubcová *zuz*

Bloger 
  • Počet článkov:  243
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Kým si nájdeš miesto pod slnkom,začne sa stmievať! Zoznam autorových rubrík:  Z denníka jednej rodinyÚvahyOne storySpomienkyAj to sa stávaMňam a hamSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu