reklama

Uhol pohľadu na život, vyrába život

O takzvanej obmedzenosti diabetesu, o práci, ktorú mi cukrovka „vzala, o ľuďoch a o vzťahoch, ktoré skončili „kvôli“ nej... a o tom, ako sa dá vyhovárať a hladať vinu v niečom inom, ako v samom sebe.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Väčšinou choroby prekážajú tým, ktorí ich nemajú a nemajú poňatia, čo so sebou prináša napríklad taká cukrovka. Situácie, ktoré musí človek zvládnuť a prekonať, sa ukážu, aby zistil, aký je a ako sa zachová. Ako danú situáciu neskôr sám spracuje, ako to prezentuje iným a hlavne prečo sa mu tie situácie dejú, či už je zdravý, alebo chorý.

Lebo „chodiť“ v rovnakom tempe nedokáže každý, ale ak má v sebe človek nadhľad a neberie všetko osobne, je to výborný kus života, ktorý sa mu nestratí pre márnosti. Myslím, že hodnoty života každému prídu až potom, a to je kedykoľvek. :)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ja som tiež musela na pol roka prerušiť všetky aktivity, keď som bola malá, sedemročná. Plávanie, ktoré... ktovie, dnes by som možno súťažila J, a akordeón, gymnastiku, dramatický krúžok. Nemohla som nič robiť, ale mamička mi vždy vravela, že keď budem veci okolo cukrovky poznať a budem poznať hlavne samú seba, k všetkému sa vrátim. Bol to rok 1988 a chápem to :), lebo takto si pokecať na sociálnych sieťach, nájsť si informácie v počítači alebo v časopise nebolo možné.

 Dnes som herečkou, hrajúcou na akordeóne, pláva moja dcéra, gymnastické veci učím deti v mojom Divadle Haaf a čo sa týka vzťahov, tu pri mne sú len tí najlepší a ja pri nich. :) Uhol pohľadu na život robí naozaj veľa, to je pravda.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nenosím ružové okuliare a stále sa mám prečo usmievať. :)

Pozdravujem Vás, želám Vám krásne Vianoce v kruhu ľudí, ktorých ľúbite a je vám s nimi dobre.

Zuzana Haasová

Zuzana Haasová

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  2x

"Niekedy nemusíte mať odpoveď,ale niekedy môžete motivovať myseľ, aby odpovedala..." "Cukrovka nie je nákazlivá,jedine čím Vás nakazím je úsmev"Zuzana Haasová Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu